Máshol is “útban van” a gyerek 17-20 év között?
A szüleim mindig küldenek bulizni, barátkozni, pasizni, dolgozni. Fiút nem hozhatok fel, de mindig küldenek mindenhova.
Nem vagyunk sokan otthon.
Örülj neki. Én meg sehovà sem mehettem, soha.
Így kialakult bennem az, hogy már nem is érdekel, tényleg.
36 évesen nulla db barátnőm volt eddig, van olyan hét, hogy nem is csörög a telefonom, mert egész héten nem hív fel senki.
Szeretnék hogy legyenek barátaid, magánéleted. És még dolgozni is elküldenek? Besza-behu!
Elmondom, ha bolondot keresel, nézz inkább tükörbe.
#2, #4
Inkább ti öruüljetek, hogy nem voltatok egész életetekben azért ba$ztatva otthon, mert intovertáltak vagytok. Nem volt elcseszve komplett hetvégetek egy bulival amit már az első perctől utáltatok, nem volt ketté törve a hetes vakációtok 3 napos osztálybulival, ami csak arról szólt, hogy próbaltál valahogy olvasva túlélni, míg az osztálytársak a te pótolt penzed is elitták. Nem alakult ki benned az a rossz érzés, hogy egyetemen fura, hogy senki se piszkál, ezért elmész a többiekkel, s 10 perc után már azt is megbanod, hogy egyáltalán egyetemista lettél.
Ha ti szeretitek rázni a seggeteket olyan zenére, amit én már a belsőszerveimmel is érzek külön-külöm, miközben valaki épp leönt sörrel, az a ti bajotok, de malásra ne erőltessétek rá. Gondolom nektek is rossz volt, mikor covid alatt nem lehetett bulikázni. Na, egy intovertáltnak ilyen szar az egész élete. Sőt, még rosszab is, mert nem mémek születnek belőle, hanem ba$tassák egyfolytában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!