Vajon a legtöbb szülő kényszeríti oltásra gyerekeit szerintetek?
Persze, mert egy gyerek mindenben tud felelősség teljesen dönteni és megérteni a helyzeteket. Azért kiskorú, mert még nem képes rá.
"Lehet Vannak olyan szülők lehet nem kérdezi meg gyerekeit!"
Naná! Majd a 10 éves fogja eldönteni szerinted? Vicces vagy.
A 4 éves lányom számos oltást kapott (akár a többi kortársa), egyszer se kértek ki a véleményét... Nyilván szar szülő vagyok.
Ha meg a covid oltáson pörögsz: eltelt egy év amióta a fél világot beoltották. Azóta láthattuk, hogy se az oltottak se az oltatlanok nem kezdtek el tömegesen kipusztulni, úgyhogy ideje továbblépni.
A kérdező valószínűleg a covid oltásra gondol. Hogy ez miért olyan, mint a Tudjukki, hogy ki sem lehet mondani, nem tudom.
14 év alatti gyereknél én nem kérném ki a hozzájárulását (nyilván, ha elég érett hozzá, akkor meghallgatnám az esetleges ellenvéleményét, de én döntenék). A fölött közösen hoznánk meg a döntést.
Valóban nem kérdeztem meg őket a Covid-oltásról, pedig már nem voltak csecsemők. Ez nem olyan dolog, amiben ők dönthetnének. De fel se merült, teljesen természetes volt nekik. Arról sem tartok közvélemény-kutatást, hogy menjenek-e iskolába.
Nevezheted kényszerítésnek, de mivel olyan felnőttekkel vannak körülvéve, akik mind oltottak, sőt, a barátaik jó része is az, nekik ez így volt magától értetődő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!