Beszéltek a szexuális életetekről a szüleitekkel/gyerekeitekkel?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok!2022. júl. 18. 18:41
21/32 anonim válasza:
"szeretném, ha merne kérdezni"
De konkrétan a ti szexuális életetekről, vagy a szexualitásról úgy általában?
23/32 anonim válasza:
Erről egy szegedi jó idősebb meleg cimborám jutott eszembe.. már van vagy 76 éves, de mesélte, hogy anyjával élt együtt, annak haláláig, és egy vele készült életút interjúban említette, hogy néha az anyja is hozott fel pasikat, akkor ő elment otthonról, néha meg ő hozott fel pasikat, aztán anyja ment el, de utána jól kibeszélték ezeket... Apja csak addig volt, míg összerakta őt, és utána ment tovább Vajdaság felé.... de meglepő módon ismerte a meleg baráti társaságát is ennek az idősebb barátomnak az anyja és néha anyjával jobban eltudtak beszélgetni, mint vele....
24/32 anonim válasza:
Mi beszélünk a szexről -főleg anyámmal- nincs tabu. Soha nem él vissza vele, tök jó tanácsokat ad, amit azon az alapon, hogy nyilván a legjobbat akarja nekem, a gyerekének, el is fogadok.A barátokkal való megbeszélés nekem kicsit olyan, hogy vak vezet világtalant. Milyen hasznos tanácsot tud adni az, akinek kb. ugyanolyan tapasztalata van, mint nekem??? Sőt, a barátaim zöme is anyámmal beszélte meg a szexuális problémáit, nemegyszer még az esemény utáni tablettát is ő szerezte be nekik. Amiről fura módon a saját szüleik nem tudtak.
25/32 anonim válasza:
Nem, mert semmi közük hozzá - a barátnőimet is beleértve.
26/32 anonim válasza:
Nem és nem is fogok. Alapvető felvilágosítást megkaptam, de ennyi. Szerintem nem is tartozik rá. 21N
27/32 anonim válasza:
Nálunk tabu téma a szex, kínsoan, szégyellni valóan van kezelve, így nem mernék soha a saját dolgaimról beszélni.
A gyerekeimmel viszont másképp, nyíltan fogunk beszélni róla.
28/32 anonim válasza:
Virágnyelven beszélünk róla. Tehát nem mondjuk ki direkt a dolgokat, de lehet érteni. Kaptam így pár hasznos tanácsot illetve anno anyukám magyarázta el, hogy mi a szex meg egyebek.
30/32 anonim válasza:
Nálunk a szex nem volt tabu. Ha kérdeztek válaszoltunk.
Az ikerlányok, meg kiváncsak voltak, minden apró részeltre. 11 évesen már többet tudtak mint mi…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!