Miért csinálja ezt apa?

Figyelt kérdés
Kezdjük ott ,hogy mindig gyenge voltam matekból 2-es és akkor ezt nyomta ,hogy neki hogy lehet ilyen elbaszott gyereke (de azt nem látta ,hogy pédául másból jó vagyok). Oké jött a korona mindenki otthon volt,sokan elhíztak köztem én is ( 57-ből lettem 66) akkor az volt,hogy neki hogy lehet ilyen koca gyereke , utána persze lefogytam vissza . Most kezdtem a középsulit elhatároztam hogy bizonyítani fogok ,neki feküdtem a tanulásnak meglett az eredménye 4-es lettem matekból és könyvet kaptam, de persze nem örült neki. Most nyáron elhatároztam hogy tanulni fogom az angolt ,mert szeretnék nyelvizsgát (vettem könyvet ,van füzetem,szótáram és tanulom) Elmeséltem apának ,hogy figyi készülök nyelvizsgára és konkrétan leordított ,hogy én mit képzelek magamról meg hatalmas hiányosságaim vannak ,mert én 4 évig általánosba más nyelven tanultam ,de azóta eltelt 5 év és azt szerintem behoztam nem tudok kevesebbet a korombelieknél és ezt az angoltanár is mondta. Mondtam anyának is hogyha nem tanulok akkor honnan a francból tudjak, ? Anya szerint lehúzza az embereket merthogy vele is ezt csinálja ,múltkor azt mondta anyának egy vita közbe ,hogy ő ezt nem tudja elgondolni ill felfogni az ő kicsi agyával
2022. júl. 11. 21:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Hallgass anyukádra. Az apád egy keserű ember és bele fogsz rokkanni ha neki akarsz mindig imponálni. Sosem leszel elég jó neki, mindig talál valami fájdalmas pontot ahová odaszúrhat és megdicsérni sosem fog. Mert látja rajtad hogy máris többre vitted mint ő valaha fogja.

Sok sikert a nyelvvizsgához!

2022. júl. 12. 10:52
 12/16 anonim ***** válasza:
80%
Ne engedd,hogy elvegye a kedved.Legyél erős! Qpukád nagyon sérült ember,beszélgess vele,kérdezd a gyerekkoráról,rokonairól.Valószínűleg ott romlott el valami régen.Hq nyugisabb a hangnem és meghittebb q beszélgetés mond el neki,hogy mennyire fáj neked ha így viselkedik
2022. júl. 12. 11:20
 13/16 anonim ***** válasza:
67%

"Kérdező: édesapád nagy valószínűséggel ezt kapta gyerekkorában: "bármit is csinált, sose volt megfelelő", mindig lehúzták, leminősítették, stb..."

Ezt a kérdező kapja.

"te is találnál sok hibát benne"

Már megvan.

2022. júl. 12. 12:35
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy unintelligens bunkóval nem lehet beszélgetni, 12-es. Úgyhogy már a kísérletben kódolva van a bukás. Ettől inkább meg kéne kímélni a kérdezőt.
2022. júl. 12. 13:34
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Én arra akartam utalni, hogy Kérdező apja lelki bántalmazó.

A "miért csinálja" kérdésre kívántam válaszolni, hogy valószínűleg gyerekként így nevelték, ezért Kérdezőnek is ezt a mintát adja.

Erre le lettem pontozva.

Nem helyeslem ezt a viselkedését, azt is kifejtettem, de hiába.

2022. júl. 12. 14:18
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Apádnak soha semmi nem fog megfelelni, nem veled van a baj. Hallgass anyudra és segítsétek egymást, amikor apád ilyen undok.

A tanulást pedig csak így tovább, ügyes vagy! ;)

2022. júl. 13. 02:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!