Hogy érjem el hogy megengedje?
Sziasztok!szeretnék egy tetoválást de nem tudom anyukám bele menne e..
A tetkó nem nagy viszont nagyon sokat jelente nekem a jelentése miatt..
Szia! Én anno Cassiopeia voltam 2008-2012-ig és van is tetkóm hozzájuk kapcsolódva. Én nem bántam meg, mert bár már nem vagyok Cassie, de fontos részét képezte az életemnek.
Amit tudok ajánlani esetleg, hogy bár tudom, hogy ez a mondat nagyon fontos a stayeknek, esetleg fontold meg, hogy inkább egy non figuratív vagy rajzot vagy valami ilyesmit csináltass magadra és nem pedig szöveget. Ha megnézed Youngbint az SF9ból, hiába van relatív rejtett helyen a kulccsont akkor is nagyon feltűnő. Persze ez csak az én véleményem mint egy sunbae, nem kell elfogadni.
Amúgy én is ajánlanám, hogy várd meg a 18 évet. Nem fognak felbomlani egyhamar se bevonulni szóval van időd és akkor lehet, hogy ki tudnál találni egy tetkót, ami nem csak egy általános stay tetkó, hanem a TE kapcsolatodat mutatja a skz-zel.
Én fiatalon a Tankcsapdát szerettem.
Ha akkor magamra varrattam volna bármit, ami velük kapcsolatos, az most nagyon bántana.
45 F
Írjátok itt sokan, hogy ne tegye, mert...
De a kérdés nem erre irányult 😃
Csak menj oda hozzá, és mondd meg, hogy szeretnéd. Ha nem tetszik neki a gondolat, próbálj érvelni, hogy mióta szeretnéd, mennyire gondoltad át. A vége valószínűleg az lesz, hogy várd ki a 18-at, mert akkor már kevésbé tud beleszólni (nem semennyire, mert akármilyen hihetetlen is itt sokaknak, 18 évesen az ember anyja még mindig az ember anyja marad, és egy ember nem lesz hirtelen felnőtt attól még, mert betöltötte a 18-at), de legalább megpróbáltad
Azért aludj rá még párat
Bocsánat, igyekeztem, legközelebb majd 50 iq-s facebook poszt szinten írok😄
(25 voltam)
Illetve megkérdezném, miért lettem lepontozva, hogyha a piros és zöld gombocska a válasz hasznosságát jelzi, nem pedig egy like-dislike gomb? 😄
Csak el ne sírd magad, hogy le lettél pontozva, homár. 🤭🤭😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!