Hogy érjem el hogy megengedje?
Sziasztok!szeretnék egy tetoválást de nem tudom anyukám bele menne e..
A tetkó nem nagy viszont nagyon sokat jelente nekem a jelentése miatt..
Köszönöm az eddigi válaszokat!
4-es:16 vagyok
7-es:van egy kpop banda akiket nagyon szeretek stray kids a neve 3 éve hallgatom őket,szinte megmentettek nagyon köszönök nekik mindent és ezt egy hála jelképének szeretném magamra tetováltani.
Egy normalis tetkos 18 ev alatt nem is vallal vendeget. Es en szeretnem, ha a gyerekem normalis helyere menne. Kiskorukent nem engednem, de szerintem a 18 eves gyerekemnek is konyorognek, hogy ne ezt varrassa magara. Vagy legalabbis aludjon meg ra par evet....🤣
Hala az egnek az en anyam se engedte a tetovalast, aztan jo par evre el is felejtodott a dolog. 24 evesen csinaltattam vegul az elsot es jot nevetek magamon, mert koze nincs ahhoz, amit anno 15-16 evesen magamra szerettem volna varratni...borzasztoan gaz lenne most es jarhatnek lezereztetni, ami draga, faj es maradektalanul el se tunteti a tetovalast :D
16!
De, vállal. Betoltott 16 éves kortól, szülői engedéllyel. Ellenőrzi ehhez a személyidet, a gyerek szemelyi igazolványát, a lakcimkartyatokat és nyilatkozatot is ki kell töltenetek
Igen, van, aki vallal, van, aki 18 alatt nem, kar is errol vitatkozni.
Mindketto letezik, a tetovalo sajat dontese, nincs erre konkret szabaly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!