Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy érjem el hogy megengedje?

Hogy érjem el hogy megengedje?

Figyelt kérdés

Sziasztok!szeretnék egy tetoválást de nem tudom anyukám bele menne e..

A tetkó nem nagy viszont nagyon sokat jelente nekem a jelentése miatt..

2022. júl. 7. 13:31
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
16%
Minden szalon vállal gyerekeket szülői beleegyezéssel
2022. júl. 7. 15:23
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Később megbánnád, hidd el. Inkább válassz lemosható tetkót.
2022. júl. 7. 15:23
 13/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

4-es:16 vagyok

7-es:van egy kpop banda akiket nagyon szeretek stray kids a neve 3 éve hallgatom őket,szinte megmentettek nagyon köszönök nekik mindent és ezt egy hála jelképének szeretném magamra tetováltani.

2022. júl. 7. 15:37
 14/28 anonim ***** válasza:
94%
Hidd el, pár év aztán emgbánnád, utána meg jóval nehezebb elsz tőle megszabadulni mint elkészíttetni.
2022. júl. 7. 15:38
 15/28 anonim ***** válasza:
90%
Az én gyerekem csinaltathatott 16 évesen, de akkorra már évek óta még volt neki a terve, mit szeretne és soha, egyetlen egyszer nem változtatott rajta. Idézetet nem engedtem volna neki, ahogy nevet sem.
2022. júl. 7. 15:42
 16/28 anonim ***** válasza:
91%

Egy normalis tetkos 18 ev alatt nem is vallal vendeget. Es en szeretnem, ha a gyerekem normalis helyere menne. Kiskorukent nem engednem, de szerintem a 18 eves gyerekemnek is konyorognek, hogy ne ezt varrassa magara. Vagy legalabbis aludjon meg ra par evet....🤣

Hala az egnek az en anyam se engedte a tetovalast, aztan jo par evre el is felejtodott a dolog. 24 evesen csinaltattam vegul az elsot es jot nevetek magamon, mert koze nincs ahhoz, amit anno 15-16 evesen magamra szerettem volna varratni...borzasztoan gaz lenne most es jarhatnek lezereztetni, ami draga, faj es maradektalanul el se tunteti a tetovalast :D

2022. júl. 7. 15:51
 17/28 anonim ***** válasza:
82%

16!

De, vállal. Betoltott 16 éves kortól, szülői engedéllyel. Ellenőrzi ehhez a személyidet, a gyerek szemelyi igazolványát, a lakcimkartyatokat és nyilatkozatot is ki kell töltenetek

2022. júl. 7. 16:18
 18/28 anonim ***** válasza:
88%
Nem engedném ezt az idézetet magadra varratni... 16 évesen egy K-Pop banda miatt tetováltatni nevetséges, hidd el, megbánnád.
2022. júl. 7. 16:23
 19/28 anonim ***** válasza:
63%

Igen, van, aki vallal, van, aki 18 alatt nem, kar is errol vitatkozni.

Mindketto letezik, a tetovalo sajat dontese, nincs erre konkret szabaly.

2022. júl. 7. 16:26
 20/28 anonim ***** válasza:
72%
Megbánod 20 éves korodra!! Azt hiszed mar a bolcsesseg es tapasztalat maxuman vagy, de a szemelyiseged meg nem fejlodott ki teljesen!!
2022. júl. 7. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!