Tényleg baj lenne az hogy a babám anyás?
21# Férjem előtt nem viselkednek így .. sokszor mondja "biztos nem úgy gondoljak "
23# itt laknak nem messze.. nem az hogy napi szinten (mondjuk ezt írtam) 7napból 5x találkozunk.. az unoka miatt. Előtte meg még köszönni is nehezen ment nekik.
Nem baj hogy anyás. Az okoskodó idiótálnak üzenem, hogy a gyerekeknek van saját személyiségük, és a neveltetés csak belejátszik abba, hogy visszahúzódó lesz-e vagy társasági, de egyáltalán nem kizárólag azon múlik. Különben mindenkinek pont olyan gyereke lenne, amilyet nevelni szándékozott. Ráadásul ez a viselkedés az első években 66-szor képes oda-vissza változni. Az én gyerekem pár hónaposan ordítani kezdett anyósomtól (akinek addig a karjában aludt) meg mindenkitől, legalább egy évig. Most, 3 évesen imád nála lenni. Eközben én végig nem voltam anyósommal sem ősellenség, sem puszipajtás, szóval ezeket a pálfordulásokat a gyereknél nem én csináltam, hagyjuk már a hülyeséget.
Kérdező, harapj már vissza. Mondd meg anyósodnak, hogy "ha így beszélsz velem, jobb is, ha nem akar a közeledben lenni. Viselkedj már." Aztán ha valakinek nem tetszik, akkor "te sem úgy gondoltad". Kapják be... Mit kell itt kímélgetni mindenkit aki alja bunkó veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!