Elakarok költözni anyukámtól, ezt hogy csinálhatom?
"van amikor ott vagyok nala neha hetkoznap, viszont munkaja miatt nagyon keveset,"
Ne költözz!
#14: ha a szüleid jóban vannak egymással, megbeszélik, és beleegyeznek, akár "papírok" nélkül is költözhetsz...
De tartok tőle, hogy valami nem stimmelhet, ha még rá se mertél kérdezni egyiknél sem...
szerintem itt a nyári szünet, most ki tudod próbálni, milyen huzamosabban nála lenni. Legyél nála egy hetet, és meglátjátok mi sül ki belőle. Biztos lesz apád szabadságon, vagy több napot összefüggően nála tudnál lenni, ha vele laksz, akkor se szabadságon lesz, szóval én így próbálnám meg előbb, hogy kicsit többet legyetek együtt.
Mi szerettünk anyósomnál aludni párat, ha lementünk hozzá vidékre, egyszer a fél szabadságunkat akartuk ott tölteni, egy hetet, hogy örüljön, hogy több időt töltünk nála, nem havonta egy fél napot, hát hiába főztem én, és nem volt ránk gond, azért 3 nap után besokallt tőlünk, és kezdett nagyon bunkó lenni. :D Hát mi jót akartunk, neki, mert keveset látja a fiát, de úgy látszik megszokta, hogy keveset látja, és úgy pont jó, ha csak alkalmanként találkoznak, nem kíván több napot vele tölteni, nem bírja ki, hogy folyamatosan vannak a házban, hiába segítettünk addig amit csak tudtunk, meg rengeteget beszélgettünk. Nem maradtunk ott egy hetet végül
:D 3 nap volt a tűréshatára, amíg nagyon örült nekünk, utána inkább láb alatt voltunk neki. Apukád a 1.5 napokkal semmit nem tud, és Te sem, hogy milyen lenne együtt élni.
" valami papírokat kérnek a munkahelyén a nyaralásról"
Jó kis lepattintószöveget mondhatott neked...
Ilyen a világon nincs! Személyiségi jogok tiprása lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!