Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim elutaznak a hètvègèr...

A szüleim elutaznak a hètvègère mert esküvőre mennek.Enyèm az egèsz ház!Ès arra gondoltam áthívom a pasim...csak felek hogy lebukok.17/l Szerintetek?

Figyelt kérdés

2022. jún. 15. 19:37
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
90%
20-as, elhisszük, hogy segíteni akartál, de csak egy trollkérdés volt, nem érdekli a válasz, azt hitte lesz valami balhé a kommentek között, de így hogy nem lett, már itt sincs az illető.
2022. jún. 16. 04:48
 22/26 anonim ***** válasza:
74%

Gyerekek, nem kell gázos szülőnek lenni. Én sem mertem elmondani pár dolgot itthon, pedig normális szüleim vannak, mindig segítettek, bármivel fordulhattam hozzájuk, ez a mai napig is így van.

Kérdező, gáz vagy. Miért nem válaszolsz arra a kérdésre, hogy miért nem mutattad még be a csávót?

2022. jún. 16. 06:49
 23/26 anonim ***** válasza:
75%

Ez a szóköznélküli újabb agymenése.

Anyuciék KÜLFÖLDÖN esküvőn a gyerek nélkül? Érdekes :d

2022. jún. 16. 09:15
 24/26 anonim ***** válasza:
85%

23: És tényleg!

A szóköznélküli troll újabb szappanoperája. :-D

2022. jún. 16. 09:25
 25/26 anonim ***** válasza:
77%

18 évesen volt egy barátom, aki meghívott magukhoz, amikor a szülők üdülni mentek.

Számomra valamiért természetes volt, hogy a szülők tudnak róla, hogy megyek, de utóbb véletlenül kiderült, hogy a csávó eltitkolta.

Pont mint a kérdező tervezi.

Annyira azóta se éreztem magam megalázva.

2022. jún. 16. 11:54
 26/26 anonim ***** válasza:
18%
Ha vállalkozó szellemű vagy kedves kérdező, akkor miért ne?
2022. jún. 17. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!