A szüleim elutaznak a hètvègère mert esküvőre mennek.Enyèm az egèsz ház!Ès arra gondoltam áthívom a pasim...csak felek hogy lebukok.17/l Szerintetek?
Figyelt kérdés
2022. jún. 15. 19:37
21/26 anonim válasza:
20-as, elhisszük, hogy segíteni akartál, de csak egy trollkérdés volt, nem érdekli a válasz, azt hitte lesz valami balhé a kommentek között, de így hogy nem lett, már itt sincs az illető.
22/26 anonim válasza:
Gyerekek, nem kell gázos szülőnek lenni. Én sem mertem elmondani pár dolgot itthon, pedig normális szüleim vannak, mindig segítettek, bármivel fordulhattam hozzájuk, ez a mai napig is így van.
Kérdező, gáz vagy. Miért nem válaszolsz arra a kérdésre, hogy miért nem mutattad még be a csávót?
23/26 anonim válasza:
Ez a szóköznélküli újabb agymenése.
Anyuciék KÜLFÖLDÖN esküvőn a gyerek nélkül? Érdekes :d
24/26 anonim válasza:
23: És tényleg!
A szóköznélküli troll újabb szappanoperája. :-D
25/26 anonim válasza:
18 évesen volt egy barátom, aki meghívott magukhoz, amikor a szülők üdülni mentek.
Számomra valamiért természetes volt, hogy a szülők tudnak róla, hogy megyek, de utóbb véletlenül kiderült, hogy a csávó eltitkolta.
Pont mint a kérdező tervezi.
Annyira azóta se éreztem magam megalázva.
26/26 anonim válasza:
Ha vállalkozó szellemű vagy kedves kérdező, akkor miért ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!