A szüleim elutaznak a hètvègère mert esküvőre mennek.Enyèm az egèsz ház!Ès arra gondoltam áthívom a pasim...csak felek hogy lebukok.17/l Szerintetek?
12-es, de csak játszunk, ez troll kérdés.
Tudod, játékban mindent lehet.
Athivnam de légy körültekintő!
Van-e valaki aki bekophet?
Ismered - e a srácot rendesen? (nehogy baj legyen erted..)
Akkor eleve úgy írtad volna, hogy a szüleim külföldre mennek. Aztán hirtelen megjelent egy ilyen fontos infó is, hogy jajj amúgy külföldre.
Látom máris uncsi a nyári szünet.
Igen 🤣🤣
Meg általában a trollok ha látják, hogy lebuktak, nem is írnak többet. Kicsit se feltűnő. 🤣
Lebukhatsz ha pl egy ismeros becsenget es eszreveszi hogy van nalad valaki. Vagy pl a szomszed latja a sracot es elmondja a szuleidnek.
Regen volt egy baratnom, nem sokaig, de mindig akkor mentem hozza mikor a szulei nem voltak otthon, ugyanis hetvegen ertem ra, a szulei meg a nyaralojukba mentek ami alapbol tobb oranyira volt a hazuktol. Nem is mondta a szuleinek hogy lesz ott nala valaki, nem is ismertek es elvileg erettsegire kellett volna keszulnie a lanynak. :D
Figyeltunk hogy a szomszed ne vegyen eszre minket, joforman bentvoltunk a hazban. Egyszer meglatott minekt de nem volt belole semmi. Szerintem nem tudta a szomszed hogy a szulei nem tudjak azt, hogy en ott vagyok. Viszont ha szobakerult volna a szomszed es a szulei kozt akkor lett volna erdekes a szitu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!