Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülőként hogy tolerálod,...

Szülőként hogy tolerálod, hogy a 16-18éves lányod házibulikban járva ki tudja mennyit szexel és milyen formációkban?

Figyelt kérdés

2022. jún. 15. 09:06
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
87%
Te nem voltál fiatal b.ki? Ezt úgy írod mintha minden tini házibulin orgia menne. Használjon gumit, ne hagyja hogy lefotózzák a többit majd megtanulja, megtapasztalja.
2022. jún. 15. 12:23
 22/35 anonim ***** válasza:
76%

Semmi kőzöm hozzá.

Ha neki jól esik csinálja.

Egyébként meg én kifejezetten küldeném menjél csináljad ami tetszik egyszer élsz.

Annyi a trükk hogy meg kell vele időben beszélni időben mitől és hogy lesz a gyerek, a többi az ő dolga.

2022. jún. 15. 17:05
 23/35 anonim ***** válasza:
8%
Kötelezném, hogy legalább sok pénzért tegye, ha már "az":D
2022. jún. 15. 18:17
 24/35 anonim ***** válasza:
95%
Amíg védekeznek addig nincs gond.
2022. jún. 15. 23:25
 25/35 anonim ***** válasza:
25%

Mászkálás közben szexel? Csak mert a házibuliban járva ezt jelenti.

A házibuliba járva egészen mást.

2022. jún. 16. 05:20
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

16 kamaszkorban sokkal erősebb a társak nyomása mimt a szuloke.

Hát nem. Nekem anno pár nap után feltűnt (akkor volt kilencedikes a lányom, ötödik éve volt gimis), hogy egészen másokról beszél, mint korábban. Rákérdeztem, rlmesélte, hogy akikkel korábban barátkozott, piálnak, ő nem fog. Úgyhogy keresett másik társaságot.

2022. jún. 16. 05:23
 27/35 A kérdező kommentje:

Hol jártál, báránykám?

Zöld erdőben, asszonykám.

2022. jún. 16. 07:10
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

Suli? jók a jegyek

Fogamzásgátó? reggelente együtt vesszük be

Gumi? van nála

Pia, drog? elmondtam neki, hogy mindkettő egyformán veszélyes, nincs különbség

Időben hazajön, telefonon elérhető? igen.

Azt hiszem részemről megtettem mindent, a többi már rajta múlik.

2022. jún. 16. 10:42
 29/35 A kérdező kommentje:
28 szimpatikus.
2022. jún. 16. 10:51
 30/35 Savlekotő ***** válasza:
88%
18 éves nemi életéhez már semmi közöd és nem is fogsz tudni róla az ilyen konzervatív nevelés fiúra ne nézz esküvő előtt majd hozzá adunk ahhoz aki nekünk tetszik lányok szoktak durván el k vulni v 40 évesen családot fel rúgni hogy pótolják a kamasz kört randikat igazán jó szexet, 18 felett már nem tudod a punijat át vizsgálni és ha van esze meg tanul hazudni hogy huszon évesen ne apuka döntse el szexel e. Az ilyen konzervatív nevelés egyenesen vezet oda h amint kiszabadul elszabadul. Ami ki tud futni az ki is fut.
2022. jún. 20. 17:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!