Mit kéne hazudnom?
Hát az a helyzet hogy a szüleim elégé rövid pórázon tartanak.
És ki kéne találnom valamit hogy legalább egy napra úgy tudjam használni a nyaralót, hogy nincsenek a nyakamon.
Van őrletettek hogy mit mondjak?
24f
Hármas: Húzz már innen, te gyökér! Látszik, hogy nincsen életed, mert minden kérdés alá odaírod: "Ha elmúltál tizennyolc, költözz el otthonról!"...
Nehogy neked menjek mostmár!
Nem xsodálkozom,hogy prostira van szükséged. Aki ennyire életképtelen,hogy 24 évesen úgy függ az anyjától,mint aki még mindig cicizne,annak sosem lesz igazi nője.
Alkoholt már ihatsz?
A kérdésre a válaszom pedig:
Szia anya,majd jövök.
Igazad van #23
Most már kezdem Én is azt hinni hogy kamu..!
Nincs saját autóm csak jogsim van.
Ha nem lennék béna akkor nyilván ilyesmire se lenne szükségem.
Nem értem ebben mi a kamu?
Mondjuk azért nincs neki jogsija, mert gyerekként kezelik. Nem engedik, de autót, azt vezethet, na, persze. Oltári nagy kamu, szerintem biciklire sem ülhet fel ez a szerencsétlen!
29. Ugy csinálnak mintha egy villanykörtét se tudnék becsavarni.
Folyamat utánam kérdeznek, meg minden szart megcsináltatnak velem. Mintha én nem tudnám pl hogy ki kell nyitni a vizet (mármint a vezetékest) mikor megyek meg elzárni mikor jövök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!