Hogyan tudnám felkutatni az apámat?
Figyelt kérdés
Az apám elhagyta a családomat. Kérdeztem az anyámat róla, ő csak a nevét mondta el. Aztán egyszer pakoltam, és találtam egy fényképet róla. Elhatároztam hogy szeretnék többet tudni. Nem találom közösségi oldalakon, anya nem beszél róla. Ezért nem tudom hol keressem tovább. Ötletek?2022. máj. 21. 18:56
11/16 anonim válasza:
Nem lehet kizárólagos felügyeleti joga, ha nincs hivatalosan apja
12/16 A kérdező kommentje:
Várjatok születési anyakönyvi kivonatban mégis megvan.
2022. máj. 21. 20:16
14/16 anonim válasza:
Szerintem én a helyedben leülnék négyszemközt egy asztalhoz, és megkérdezném újra, hogy ki az apám és miért nem lehet róla semmit tudni, és megmondanám, hogy ha nem mondja el, hogy ki az meg amit tudni akarsz, te fogsz időt és pénzt ölni abba, hogy megkeresd. Ki tudja, lehet valami veszélyes alak (a kizárólagos felügyeleti jog sem véletlen), és nem véletlenül nem szeretné, hogy érdeklődj róla, de lehet ő sem gondolta, hogy puszta kérdezősködésnél tovább intézkednél, így legalább láthatná, hogy nagyon komolyan érdekel. Amúgy, meg őszintén megmondva, ha egy apa olyan szinten sz*rik a gyerekére, hogy felnőttként sem akarja megkeresni, megtalálni, akkor nem gondolnám, hogy érdemes megkeresni, de ez a te dolgod.
15/16 anonim válasza:
14!
Nekem is kizárólagos felügyeleti jogom van. Konkrétan azért, mert apukat nem érdekelte a gyerek, így pedig nem kellett semmivel hozza fordulnom, intezhettem mindent egyedül. A történet pedig érdekesen alakul. Először nem volt az apa a születési anyakönyvi kivonatban, aztán mégis....
16/16 A kérdező kommentje:
Hát végig benne volt csak én vagyok olyan Balf*Sz hogy nem találtam. Na mindegy
2022. máj. 22. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!