Hogyan tudnám felkutatni az apámat?
Figyelt kérdés
Az apám elhagyta a családomat. Kérdeztem az anyámat róla, ő csak a nevét mondta el. Aztán egyszer pakoltam, és találtam egy fényképet róla. Elhatároztam hogy szeretnék többet tudni. Nem találom közösségi oldalakon, anya nem beszél róla. Ezért nem tudom hol keressem tovább. Ötletek?2022. máj. 21. 18:56
1/16 anonim válasza:
Szerepel a születési anyakönyvi kivonatodon?
2/16 A kérdező kommentje:
Nem
2022. máj. 21. 19:05
3/16 anonim válasza:
Nevét tudod, egy akkori lakcímet, vagy települést nem tud anyuf? Ezen már el elhetne indulni.
4/16 A kérdező kommentje:
Csak a várost tudja. Romániában van.
2022. máj. 21. 19:33
6/16 anonim válasza:
Egyébként miért szeretnéd megtalálni?
7/16 A kérdező kommentje:
Elvileg nem. De egyszer láttam nála egy papírt kizárólagos felügyeleti jogról.
2022. máj. 21. 20:08
8/16 anonim válasza:
Az érdekes. Ha nem szerepel apád a születési anyakönyvi kivonatodban, akkor hivatalosan nem a szülőd, ergo nincs semmiféle papír kizárólagos szülői felügyeleti jogról. Ha lenne, akkor egyrészt apád neve szerepelne az anyakonyvben, másrészt az ítéletet rajta lenne minden személyes adata
9/16 A kérdező kommentje:
Szeretném legalább életemben egyszer látni.
2022. máj. 21. 20:12
10/16 anonim válasza:
Kizárólagos felügyeleti jog? Hmmm. Lehet, hogy anyád nem véletlenül nem szeretné, ha (meg)ismernéd az apádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!