Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem bírom tovább. Mit kéne...

Nem bírom tovább. Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
A szüleim egyfolytában csak ordibálnak. Mindig velem. Ma közölték velem, hogy utálnak. Meg sem kellett volna születnem. Én meg mondom, akkor miért akartatok gyereket? Erre csak annyi volt a válaszuk, hogy már ők sem tudják. Mondta anyám, hogy maradjak bent a szobámban a négy fal között, úgyis csak ahhoz értek. Meg megfenyegetett, hogy ha nem teszem azt, amit mondanak, akkor levágják a hajamat. És még ők csodálkoznak, hogy tavaly öngyilkos akartam lenni, meg megakartam szökni. Azt mondták, hogy menjek Pszichológushoz, mert nem vagyok normális. A szökésen meg az öngyilkosságon sokat gondolkoztam... Igaz barátaim nagyon nincsenek, csak egy. Mert az összes többi kibeszél, meg kamu profilkon írogat. Így meg senkivel sem tudok beszélgetni. A szüleim meg csodálkoznak, hogy megváltoztam. Azt is mondtaák, hogy mindenért én vagyok a hibás és, akkora fülest kaptam apámtól, hogy megszédültem... Meg azt is mondták, hogy dagadt vagyok. 165 cm körül vagyok, 70 kg. Genetika miatt van igazából. Anyaámék sem vékonyak. Azért zavar, hogy ezt mondták, mert a suliban is ezt hallgatok és már elegem van. És nem tudom, hogy mit tehetnék...

2022. máj. 7. 17:31
1 2
 11/16 1Léna ***** válasza:
28%

Ha veled kiabálnak akkor esélyes, hogy valami olyat tettél amit ők nem tudnak elfogadni és nem is szeretnék ha folytatnád.

Más ok is lehet, de 15 évesen már biztosan érzed, hogy jogosan vagy jogtalanul mérgesek.

Ha békességet akarsz akkor tartsd tiszteletben a szüleidet! Nagy eséllyel a tőlük telhető módon a javadat akarják, akkor is, ha nem a nagy többség szerinti módon próbálnak a nagybetűs ÉLET felé terelgetni.

Meg kell tanulni az indulatainkat, érzelmi kitöréseinket kezelni, önuralommal. Ez a további emberi kapcsolatainkatteheti harmonikussá.

Természetes, hogy kamaszként másként látsz dolgokat, de a szüleid már több tapasztalattal rendelkeznek. Ne tekintsd őket ellenségnek!

2022. máj. 8. 15:03
 12/16 hgwell ***** válasza:
67%

szolj annak az egy baratodnak es kerd meg hogy segitsenek neked a szulei abban hogy kijuss ebbol a helyzetbol. nem lehet azert olyan katasztrofalis de elhiszem hogy durva.

gyermekvedelem...de utana szuleiddel mar nem talalkozol soha. gyam ala helyeznek vagy neveloszulokhoz.

ha muszaly akkor muszaly de inkabb vard a gimit es koleszba menj 16korod utan vannak diakmunkak ha varosba mesz kicsit nagyobba de ott is ugyanolyan nehez hidd el. csak kicsit tobb a lehetoseged.

de vigyazni is jobban kell mindenre. keress 100ezer fos varost es odamenj gimibe es koleszba.

2022. máj. 8. 17:58
 13/16 anonim ***** válasza:
84%
11, egyből támogassuk már a szülőket, mert biztos a gyerek a hibás idióta. Akár mit csinál a gyereked, nem mondasz neki olyant, hogy minek születtél meg, meg stb. Egyszerűen csak vannak azok, akik nem valók szülőnek.. -.-"
2022. máj. 8. 18:05
 14/16 hgwell ***** válasza:
17%

a szokes miatt lehet kapsz egy pofont. :)

anyu hajvagos fenyegetese biztos nem komoly. :)

ne legyel olyan gyenge es elvonult. menj ki neha hozzajuk beszelgetni segitkezni.pl.: fozni mosogatni aput megkerdezni mi a kedvenc filmed es megnezheted e vele mert neked is van kedvenc filmed de nem akarja megnezni veled senki. ha ezek utan levagjak a hajad es orditanak akkor szolj a baratodnak es szuleinek hogy segitsenek kijutni onnan.

2022. máj. 8. 18:55
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi van veled azóta?
2022. júl. 9. 23:37
 16/16 anonim ***** válasza:
Miujs kerdezo ? Valtozott valamit a helyzet?
2022. júl. 10. 00:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!