Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mást is tagadtak itt ki a...

Mást is tagadtak itt ki a szülei és ha igen, mi volt az ok?

Figyelt kérdés
Nekem simán annyi, hogy nem én vagyok a kedvenc. Megakartam őket látogatni 4 év után, még a csengőt is kinyomták. Utcán találkoztam anyukámmal azt mondta nem mehetek többé a házba. Ennyi a történetem. 25L
2022. ápr. 26. 01:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
95%
Akkor ne menj többet hozzájuk.
2022. ápr. 26. 02:28
 2/17 anonim ***** válasza:
94%
Amikor 19 évesen elköltöztem otthonról, akkor anyámmal haraggal váltunk el és visszakérte a lakáskulcsot. Hónapokig felé sem néztem. Aztán mikor meglátogattam, akkor beengedett, de elég fagyos volt a hangulat. Azóta sok év telt el és rendeződött minden.
2022. ápr. 26. 03:23
 3/17 anonim ***** válasza:
67%

"nem én vagyok a kedvenc"

Esetleg gyűlölöd a tesódat? Ez esetben, gondolom, van azért néhány sztori ennek a kitagadásnak a hátterében.

2022. ápr. 26. 03:34
 4/17 anonim ***** válasza:
97%

Nagyapám 30+ éve újraházasodott, az új feleség áskálódásai odáig fajultak, hogy nagyapám kijelentette, hogy a nagybátyám (anyukám testvére) nem is a vérszerinti gyereke, és még apasági tesztet is akart csináltatni. Aztán mondtuk neki, hogy azt komolyan gondolja, hogy az „állítólagosan” a végtelenségig szeretett, évtizedekkel ezelőtt elhunyt első felesége félrekúrt? Erre csak hebegett-habogott. De ilyen gondolatai is csak azért voltak, mert a mostani felesége felbújtotta.

Nagy vonalakban az a történet, hogy nagyapám tartozott a két gyerekének, milliókkal, aztán a nagybátyám be merte perelni. Pedig a nagybátyám türelmes volt, nagyapám pedig annyira nem méltatta, hogy emberek módjára megbeszéljék a dolgokat. Ezt még nagyapám meg is fűszerezte azzal, hogy kiadta bérbe azt a házat egy cégnek egyszemélyű tulajdonosként, aminek egyébként 3 tulajdonosa volt. Emiatt is a köztünk lévő viszony is megromlott nagyapámmal, meg mert a felesége egy szent, ő sosem hazudott, a gyerekei pedig -szerinte- végig hazudtak neki. Úgyhogy ő választott magának másik családot.

Abból a szempontból nincs baj, hogy mivel nem akart börtönbe menni a nagyértékű csalás miatt, ezért kénytelen volt a gyerekeinek odaadni az örökségüket, úgyhogy mindenki megkapta, ami jár, és nem kell a kötelező jópofizásért feljárkálnunk hozzájuk. Szóval hosszútávon jobban jöttünk ki az új feleség szarkavarásaiból.

Ha találkozunk a boltban, elmegyünk egymás mellett, mint két idegen. Nem egy kellemes dolog, de ezt dobta a gép.

2022. ápr. 26. 05:34
 5/17 anonim ***** válasza:
93%
Engem. Okát nem tudom csak sejtem. Anyám egy nárcisztikus kenyszerbeteg,és mostoha apám egy nem normális vadbarom. 40 éves koromban kezdtem rá ébredni hogy mit műveltek velem egész életemben. Mindenfajta bántalmazàs jelen volt kivéve a szexuális.
2022. ápr. 26. 07:03
 6/17 anonim ***** válasza:
21%
Persze kérdező, és te vagy az ártatlan barika.. És soha semmit nem ettél amiért nem bírnak.
2022. ápr. 26. 09:07
 7/17 anonim ***** válasza:
91%

"azt mondta nem mehetek többé a házba"

Azért érdekelne a full story, mert ehhez kevés az, hogy nem te vagy a kedvenc gyerek.

2022. ápr. 26. 09:39
 8/17 anonim ***** válasza:
28%
Jaja, nyilván hazudik a kérdező az okokról.
2022. ápr. 26. 10:05
 9/17 anonim ***** válasza:
77%
Ok nélkül nem mondana ilyet senki sem...
2022. ápr. 26. 11:08
 10/17 anonim ***** válasza:
29%

Kérdező, a sztorit nem kell leírnod, felesleges, hogy itt ízekre szedjenek.

A kitagadás sem annyira rossz, főleg így, hogy tudod, hogy ez van. A környékükre sem kell menned, ha idősek, betegek, semmi dolgod nem lesz velük.

2022. ápr. 26. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!