Miért kell a hátam mögött szidni a páromat édesapámnak?
Tudom, hogy nem annyira szereti, de ma összevesztek anyával is, hogy hogy lehet így beszélni egy olyan emberről aki már "családtag". Több mint 5 éve együtt vagyunk, nem sokat vagyunk a szüleimmel egy háztartásban, csak hetente 1-1 alkalommal. Most májusban terveztünk közösen kirándulni menni, mivel én keresek mindenki közül a legjobban, mondtam, hogy meghívok mindenkit egy hétvégére wellnesselni. De most ezek után mégis hogy? Törekednék arra, hogy a közös élményekkel kicsit jobb kapcsolatban legyenek, de kezdem azt érezni, hogy felesleges.
Most az a fő probléma, hogy szüleim vettek neki párszáz forintért egy kis ennivalót, amit elvileg szeret, de nem esett jól neki, ezért ki kellett dobni.
Erre nem is nagyon tudok mit mondani. Vegyem figyelmen kívül és menjünk majd lesz valahogy? Vagy párommal menjek el és hagyjuk a szülőket itthon? (ezzel csak azt sajnálom, hogy anyuval szúrok ki legjobban)
Szüleid igazi szarrágók ha szaros pár 100ft csinálják a hisztit.
Mond nincs normális fiatalok lévén baráti társaságotok, hogy szülőkkel akarsz wellnesselni?
Ki a halál akar az anyósával apósával wellnesselni...?
Ha a hátad mögött szidta, akkor ki mondta neked vissza és miért?
Na, az a szarkeverő a családban és őt kellene ignorálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!