Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen büntetést adnátok 16...

Milyen büntetést adnátok 16 éves fiatoknak, ha igazgatói intőt kapna, amiért azt mondaná az egyik tanárnőnek, hogy "büdös k*va"?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 23. 12:31
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
81%
Hát én szégyellném. Még azt hinnék hogy a gyerek otthon hall ilyet. Hülye gyerek.
2022. ápr. 23. 12:54
 12/32 anonim ***** válasza:
96%
A büntetést megkapta az iskolában. Én beszélgetnék vele, hogy miért mondta ezt, és hogy máskor ne tegye, nem így kell megoldani a problémákat. Nem süllyedünk egy szint alá. Hiába van igazunk.
2022. ápr. 23. 12:55
 13/32 anonim ***** válasza:
75%

Égne a pofám rendesen. Én személy szerint otthoni házimunkával is büntetném. Például mosogatógépbe bepakolás, porszívózás...

Természetesen megpróbálnám kideríteni a kirohanásának okát. Viszont akkor sem kurvázunk le senkit sem.

2022. ápr. 23. 13:33
 14/32 anonim ***** válasza:
77%

Beszélgetnék vele hogy min borult ki ennyire, mi miatt húzta fel magát, majd arról hogy legközelebb hogyan próbálha meg kezelni a a helyzetet, és leginkább a nőkkel való viselkedésről.

Majd bekiserném a suliba, kihivnám a tanárnőt és bocsánatot kellene kérnie a viselkedéséért. (Ha a tanárnő csinált valamit amit nem kellett volna, akkor vele is beszélnek erről négyszemközt.)

Büntetése egy önként vállalt házidolgozat lenne az adott tantárgyból.

2022. ápr. 23. 14:41
 15/32 anonim ***** válasza:
33%
Akik a "szent" tanárt védik, azoknak ajánlom a Pedagógusok fenyegető aurával Facebook csoportot...
2022. ápr. 23. 14:58
 16/32 anonim ***** válasza:
35%
A mai degeneráció tiszteletlen. Nem csak a tanárokkal. Szerintem önmagukat sem tisztelik innen ered az egész.
2022. ápr. 23. 15:24
 17/32 anonim ***** válasza:
23%
Mit tiszteljék egy olyan férfin aki beszarik világos nappal a buszmegállóban olyan részeg? Ja hogy lediplomazott.
2022. ápr. 23. 15:27
 18/32 anonim ***** válasza:
74%

Kérdés mit tett érte a tanár. Láttam már én is ilyet osztályban egyik srác szépen elküldte melegebb éghajlatra a tanárt, de az tett is érte, mindenki utálta alapból, nem is részletezném a stílusát.

Szerencsétlen srácot kitették utána a suliból, de ott azért midnenki egyetértett hogy jogos volt.

2022. ápr. 23. 22:56
 19/32 anonim ***** válasza:
29%

jol elbeszelgetnek vele, de buntetesnek azt add ami a legjobban faj neki

ha videojatekozik vondd meg, ha a buli a legfontosabb x ideig ne engedd el

de ebben a korban, a legcikibb, ha a kortarsak elott kell es a te jelenletedben bocsanatotkernie

egy haverom noje gimisként 16 évesen ivott a suli elott es be is rugott, kapott intot, szoltak a szuleinek.Onanntol az apja kezenfogva kiserte be egyhetig a suliba a csajt, aki azt mondta elete legnagyobbbuntetese volt ez es soha tobbet nem ivott suli idoben😃

szoval talan hasonlo bevalhat csak eleg tleteslegy

es remeljuk a taarno masodallasa a jelenlegi fizetesuk mellett nem valoban k..va csak a 16 eves fiu gondolta menő ez az amugy kb minden ideges kisfarku ferfi elso kedves becezese a noi nem fele, ha az nem ugy ugral, ahogy o szeretne (tehat volt kitol tanulnia szegenynek, nem hinnem, hogy otthon kell hozza)

2022. ápr. 24. 01:10
 20/32 anonim ***** válasza:
83%

Én személy szerint otthoni házimunkával is büntetném. Például mosogatógépbe bepakolás, porszívózás...

Bocsánat,de ez mióta büntetés,hogy a közös otthonotokban ahol közösen eltek házimunka a büntetés? Ami egy alapdolognak kell,hogy legyen... óvoda előtt megkellett volna tanítani a gyereknek,hogy ha már nem játszol tedd a helyére ....

Házimunkával büntetni.. szánalmas...

Én biztos,hogy megkérdezném a háttérsztorit,de ennyi..

2022. ápr. 24. 02:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!