Van egy nagyon ciki kisgyermekkori sztorim amit anyum is tud. Szerintetek így 11 év elteltével emlékszik még rá?
Figyelt kérdés
Én nem merek rákérdezni ,hátha emlékeztetem. Hogyan magyarázzam ki így utólag? Szerintetek emlékszik még rá ilyen sok idő elteltével? Mert mesélt pár attól is regebbi sztorit amire en nem emlekeztem abszolut. Lehet,hogy akkor erre is emlekszik? Ez annyira ciki….2022. ápr. 20. 19:09
21/29 anonim válasza:
20.vagyok, pontosabban 32 perc alatt...biztos reakciókra várt ahogy az előző 14 éves kérdező is...
22/29 anonim válasza:
A szokasosnal hamarabb kiderült h kamusztori... 😂😂😂
23/29 anonim válasza:
22.Lehet megunta, hogy nem kapott érdekes válaszokat fél óra alatt és feladta a kitalált sztoriját😂
24/29 anonim válasza:
Nem is volt semmiféle kamusztori, merhogy sztori se volt :DDD
Ez csak ilyen csali-kérdés, mert mindenkit érdekelt volna a jó kis zaftos ciki sztori :DDD
kérdező: huncut egy kérdező vagy, de azért valamivel tényleg előrukkolhatnál :D
26/29 anonim válasza:
Egy ilyen esetre én büszke lennék :)
27/29 anonim válasza:
25-nek elég élénk kreatív a fantáziája, tuti nem ez volt a kérdezővel, de egyébként vicces volt ez a szösszenet amit írt.
28/29 anonim válasza:
Ez a szerdai nap, ma tele van iylen gyenge probálkozásokkal :D
29/29 anonim válasza:
Hagyjuk már. Megoldódott persze :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!