Ez neked, anyaként, beleférne?
(Kíváncsi vagyok a válaszokra, mert múltkor egy rövidnadrág miatt ment a sipítozás, hogy viselheti-e egy tanár.)
Véletlenül pont bikiniben lenni igen. Nyaralós fotókon sem nyaktól bokáig vannak beöltözve a családanyák, néha van az emberen fürdőruha. Mi van akkor? Semmi. Ha egy vállat átkarolós, büszkén mosolygóskép lenne, szerintem teljesen jó lenne.
De ez a lábhajlítós, seggmutatós "nézdatestem" póz nem fér bele, ez nevetséges a gyerek szülinapi köszöntése ürügyén. És úgy fonódik a fiára, mintha a pasija lenne, áh, bizarr. Szerintem úgy is választotta ki a feltöltendő képet, hogy azt nézte, ő melyiken lett a legszexibb. A gyereknek meg mindegy milyen bágyadt feje van rajta, végülis ez nem róla szól.
Amúgy ezek szerint 17 évesen szülte a srácot? Nem csoda, hogy fejben nincs minden a helyén, úgy tűnik, a nő elveszett a szexi fiatal és a büszke anyuka párhuzamosan futó dimenzióiban, és nem tudja, mikor melyiket kéne kicsit háttérbe szorítani.
En azt hittem az a barátja 😂
Számomra nincs baj a képpel, ha ilyen seggem lenne en is mutogatnam. És nekem is van anyukámmal bikinis képem, az egyik strandon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!