Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez neked, anyaként, beleférne?

Ez neked, anyaként, beleférne?

Figyelt kérdés

[link]

(Kíváncsi vagyok a válaszokra, mert múltkor egy rövidnadrág miatt ment a sipítozás, hogy viselheti-e egy tanár.)

2022. ápr. 6. 19:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%

A gyerek arckifejezése mindent elmond…

De alapvetően nem a bikinivel van a vmbaj

2022. ápr. 6. 19:23
 2/14 anonim ***** válasza:
88%
Ha én is egy tenger parti házban élnék, nyáron 50 fokban, akkor nyilván simán belefér, hogy az udvaron bikiniben legyünk. Ez a kép így, ebben a formában, a fiával, kirakva a világhálóra, viszont nem okés nekem. Nem botránkoztat meg, vagy ilyesmi, de én nem tenném.
2022. ápr. 6. 19:25
 3/14 anonim ***** válasza:
25%

Elég megpelö lenne szerintem, ha ez tényleg a srác anyja lenne, elég hihetetlennek tünik.

Egyébként meg nem maga a bikini lenne problémás számomra - az az alakja miatt simán elmegy -, hanem maga a beállás, az kicsit túl furcsa.

Amit említettél tanárt, azt nem tudom konkrétan mi volt, de ha tanítás alatt volt rajta rövid nadrág, az valamennyire érthetö - elvégre munkahelyre nem való igazán -, ha a szabadídejében, akkor az sem lehetne probléma, kivéve, ha netán nagyon extrém rövid.

2022. ápr. 6. 19:27
 4/14 anonim ***** válasza:
24%
*meglepö
2022. ápr. 6. 19:29
 5/14 anonim ***** válasza:
85%
A beállítás fura, s amilyen képet vág a srác...A büszkeség csak úgy sugárzik róla:D
2022. ápr. 6. 19:30
 6/14 A kérdező kommentje:

[link]

Ez is anya-fia páros. A srác mondjuk idősebb, és meleg.

2022. ápr. 6. 19:32
 7/14 anonim ***** válasza:
91%
Azért ne hasonlítsd már össze azt, hogy valaki a saját házában mit visel, azzal, hogy valaki harminc valahány gyerek elé miben áll ki tanítani.
2022. ápr. 6. 19:43
 8/14 anonim ***** válasza:
53%

A gyerekem születésnapja a gyerekemről szól, nem arról,hogy pózba vágom magam az egyébként tökéletes s.gg.em a világ arcába tolva.

Szerintem természetellenes ez a kép. Sokminden eszembe jut róla, de az anyai szeretet nincs közte.

2022. ápr. 6. 20:26
 9/14 anonim ***** válasza:
77%

Nem is értem. Tök átlag kép. Másnak nincsenek családi fotói? Vagy nyáron/tengerparton/nyaraláson soha sincsenek fürdőruhában?

A gyerek meg akkor kelt fel, ahogy le is írta. Azért olyan friss és lelkes a feje.

2022. ápr. 6. 20:26
 10/14 anonim ***** válasza:
12%
Nem fér bele, de én azt hiszem konzeratívabb vagyok az átlagnál, mert bizonyos koron túl a miniszoknya (nem a térd fölötti) és a fedetlen váll sem fér bele, kivéve a strandon.
2022. ápr. 6. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!