Ez neked, anyaként, beleférne?
(Kíváncsi vagyok a válaszokra, mert múltkor egy rövidnadrág miatt ment a sipítozás, hogy viselheti-e egy tanár.)
A gyerek arckifejezése mindent elmond…
De alapvetően nem a bikinivel van a vmbaj
Elég megpelö lenne szerintem, ha ez tényleg a srác anyja lenne, elég hihetetlennek tünik.
Egyébként meg nem maga a bikini lenne problémás számomra - az az alakja miatt simán elmegy -, hanem maga a beállás, az kicsit túl furcsa.
Amit említettél tanárt, azt nem tudom konkrétan mi volt, de ha tanítás alatt volt rajta rövid nadrág, az valamennyire érthetö - elvégre munkahelyre nem való igazán -, ha a szabadídejében, akkor az sem lehetne probléma, kivéve, ha netán nagyon extrém rövid.
A gyerekem születésnapja a gyerekemről szól, nem arról,hogy pózba vágom magam az egyébként tökéletes s.gg.em a világ arcába tolva.
Szerintem természetellenes ez a kép. Sokminden eszembe jut róla, de az anyai szeretet nincs közte.
Nem is értem. Tök átlag kép. Másnak nincsenek családi fotói? Vagy nyáron/tengerparton/nyaraláson soha sincsenek fürdőruhában?
A gyerek meg akkor kelt fel, ahogy le is írta. Azért olyan friss és lelkes a feje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!