Szerintetek ciki ha 21 éves lányként még a szüleimmel élek?
Figyelt kérdés
Februárban töltöttem a 21-et. És sajnos csak idén fogok érettségizni, mert csúsztam. Fizetésem, munkán van, de nem elég egy saját albi fenntartására. Ergo fogalmam sincs, hogy mikor tudok elköltözni itthonról, főleg az anyagiak miatt. Normális ha ez bánt? (Amúgy jól megvagyok a szüleimmel)2022. márc. 30. 22:50
21/21 gungasam 

válasza:

Nekem a fiaimból az egyik 30 éves kora után költözött el , a másik maradt 45 éves. Az ember nem löki ki a gyerekét, ez az emberség része. Még akkor sem ha nem nyújt olyan elégedettséget a pályafutása mint hajdan képzeltük...Nem élősködő hanem a fiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!