Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen érzés egy fiatal...

Milyen érzés egy fiatal felnõttnek (18-21), ha a szülei elutasítják?

Figyelt kérdés

Egyke vagyok, a szüleimmel nagyon szoros a kapcsolatom. De egyetemre kerültem és látom, hogy rengeteg egyetemistát “dobtak” a szülei, akik amúgy rendes emberek.

Különbözõ okokból; új párjuk lett, féltestvérek lettek, utazgatnak, swingerklubba járnak, külföldre költöztek

Nemcsak az anyagi támogatásról van szó, hanem konkrétan olyan esetrõl, ahol még annak se örülnek, ha a gyerek hazamegy hétvégére, mert “láb alatt van”

2022. márc. 26. 07:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%
Ennek a kérdésnek mi az értelme? Nyilván az egyik legrosszabb érzések egyike.
2022. márc. 26. 07:25
 2/13 anonim ***** válasza:
85%
Érdekes, én nem látok ezt a rengeteget, pedig ismerem a lányom baráti körét. Senkit nem dobtak.
2022. márc. 26. 07:27
 3/13 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem összetéveszted az önállósodást meg a szülei dobták fogalmát!

Egy egyetemistától már teljesen normális elvárás, hogy ne a szülei kisgyereke legyen, akinem minden hét végén anyukához kell menni, aki kimos neki, föz a következö hétre, meg a hét végén jól megtömi a gyereket kajával.

2022. márc. 26. 07:34
 4/13 A kérdező kommentje:
Én kimosok és megfõzök magamra, de hétvégén nekem az a normális, hogy egy hátizsákkal hazamegyek a szüleimhez, mert szeretem õket
2022. márc. 26. 07:36
 5/13 anonim ***** válasza:
82%
3-as, nálunk az volt a normális hogy annyi kaját adtak hogy alig bírtam elvinni.. mi ezzel a gond?
2022. márc. 26. 07:38
 6/13 A kérdező kommentje:
És én olyan esetrõl beszélek, ahol a csaj összejött a külföldi pasijával, és a pasi már egy hónap után Facetimeolt a szülõkkel és mutatta a lányt, de a lány szülei (akik amūgy egy óràra laknak) annyit sem mondtak, hogy bakkfity...
2022. márc. 26. 07:40
 7/13 anonim ***** válasza:
88%
Az én fejemre most is tesznek, pedig még csak gimnazista vagyok. Sokszor konkrétan úgy csinálnak, mintha nem is léteznék, szóval ha sok embernél ilyesmi az egyetemi lét, akkor bírni fogom.
2022. márc. 26. 08:27
 8/13 anonim ***** válasza:
75%

"új párjuk lett, féltestvérek lettek, utazgatnak, swingerklubba járnak, külföldre költöztek"

Ezt úgy hívják, hogy megy tovább az élet.

Nekem váltak, költöztek, új család lett, én sem megyek haza hetente, mert van saját életem. Ez nem azt jelenti, hogy dobtak, csak felnőttem.

2022. márc. 26. 09:15
 9/13 anonim ***** válasza:
94%
7 a gyakoris erre vágyik de az átlagember kevésbé.
2022. márc. 26. 09:27
 10/13 anonim ***** válasza:
85%
Tuti nem épp kellemes érzés.
2022. márc. 26. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!