Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan rendezzem végre magamba...

Hogyan rendezzem végre magamban hogy apámat sose érdekeltem és nem is fogom?

Figyelt kérdés

Akkor váltak el anyaval amikor én 5 éves voltam, húgom azelőtt 1 évvel született, már akkor is voltak problemaik és anya többször is beadta a valopert de valamiért csak akkor váltak el igazán, az ok a megcsalas volt, apukám akkor költözött nemetorszagba egy erole léptetes miatt. Mikor elment utána évekig nem keresett minket, pedig volt itthon többször is, sose érdeklődött irántunk, sose törődött velünk. Pénzt küldött nekünk, meg fizette a gyerektartqst és ennyi. 4 évvel ezelőtt muszáj volt felhivnom egy éjszaka, mert valahol aludnom kellett és haza nem mehettem (hosszú sztori és rossz emlékek is kötnek hozza) ertem is jott, akkor nala aludtam, megkertem hogy ne szóljon erről anyanak, hogy mi volt, persze megtette. Azóta kisebb nagyobb kihagyasokkal beszélünk, de sose érdeklődik irántam, sose kerdezoskodik se semmi, nem erdekelem egyszerűen, húgom meg ennyire se. Idén leszek 19 éves, és megvan mindenem, tényleg nincs szükségem a penzere se semmijere, de mégis nem tudom elfogadni a tényt hogy ez nem fog megvaltozni, sose.

Apam nagyon befolyásos ember, nagyon okos, és nagyon sokat dolgozik, és a fiatal nők bomlanak utána. Persze anyukamrol is elmondhatato ugyanez.

Tanácsok esetleg?

2022. márc. 22. 14:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nekem is ez van. Megértem. Próbáld elterelni a gondolataidat. Nekem az segít, hogy ő is egy ember a sok közül. Egy véletlen, hogy ő lett az apám. Nem nekem szól a viselkedése nem engem minősít, hanem önmagát, ő egy ilyen ember. Ettől én nem vagyok rossz vagy értéktelen és el még a Földön több milliárd ember aki szerethet. Nem kell 1 ember szeretete ahhoz hogy jól érezzem magam. Mióta feladtam a szeretetéért és figyelméért folytatott reménytelen küzdelmet jobb lett és érdekes módon elkezdett próbálkozni. Vicces. De már nem változtatja meg a hozáallásomat. Ha akar valamit és az nekem is jó akkor meghallgatom részt veszek benne ha nem jó nekem simán nemet mondok és nem dacból vagy sértettségből hanem már elengedtem a dolgot.
dec. 20. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!