Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi volt a legnagyobb sértés,...

Mi volt a legnagyobb sértés, amit a szüleid a fejedhez vágtak? 👫

Figyelt kérdés

2022. márc. 13. 17:26
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
82%

Kamaszként sokat hallgattam apámtól, hogy én sose leszek olyan okos, tapasztalt, ügyes mint ő.

Persze nem is akartam olyan lenni mint ő, mert mindig is egy goromba, idegbeteg ember volt, aki semmit nem foglalkozott velem. Szerencsére már két éve nem tartom vele a kapcsolatot, és azóta sokkal nyugodtabb az életem.

2022. márc. 15. 11:51
 22/30 anonim ***** válasza:
88%

"Apám egy veszekedés közben nekem akart jönni kalapáccsal. Felemelte és felém indult. És nekem volt igazam. Mindig éreztem rajta hogy idegbeteg."

Elég kemény... Szóbaállsz még vele?

2022. márc. 15. 20:14
 23/30 anonim válasza:
91%
Utolsó, nem. Igazából fel kellett volna jelentenem akkor.
2022. márc. 15. 20:29
 24/30 anonim ***** válasza:
82%
9-es vagyok, azt elfelejtettem írni hogy rossz jegy miatt kaptam ezt ill azért voltam el verve. Volt olyan hogy nem mertem elmondani a rossz jegyet mert féltem hogy verést kapok érte. A bökkenő csak az volt hogy amikor végülis kitudodott (mivel fél évente szülők altal aláíratva kellett visszavinni az ellenőrzőt az osztályfőnöknek) akkor azert vertek el mert nem mondtam meg legalábbis ez volt a duma. Ha ma lennék ott gyerekként de felnőtt fejjel akkor megmondanám szüleimnek hogy "Miért, ha előbb mondom meg egyébként a rossz jegyeket akkor mindegyikért kaptam volna, így viszont logikus hogy el titkoltam hiszen az csak fél évente egyszer egy verés:D:D" tehát megérte.
2022. márc. 15. 21:26
 25/30 anonim ***** válasza:
88%
Azt még hozzátenném hogy utólag ha ez felnőttként szóba kerül akkor mindig megmagyarázzák hogy a mama(az én mamám az ő szülője) őket hogyan verte el a magnó zsinórjával, meg hogyan ráncigálták őket a hajuknál fogva és hogy amit mi kaptunk az semmi volt ahhoz képest úgyhogy be lehet fogni a pofánkat :D
2022. márc. 15. 21:30
 26/30 anonim ***** válasza:
89%

Anyám, 10-12 éves koromban többször is: "döglöttél volna meg akkora korodban, mint egy mákszem".

Szeretetlenül, magányosan halt meg.

2022. márc. 18. 01:00
 27/30 anonim ***** válasza:
89%
Úgy látom, amikor a hírekben felröppen, hogy xy megölte az anyját/apját, az nem ok nélkül történik. Durva sztorijaitok vannak, én lehet nem bírtam volna ki ennyit és véletlen a kenyér helyett a torkukat szeleteltem volna fel.
2022. márc. 19. 08:54
 28/30 anonim ***** válasza:
89%
Apám szinte naponta elismétli, hogy “egy tragédia vagyok”. Meg azt is, hogy “bárcsak egy kisszéket csinált volna helyettem”.
2022. márc. 20. 19:28
 29/30 Rendszermérnök válasza:
82%

15 - mert ha részegen, az súlyosbító körülmény.

"Anyám is rossz tanár, én is szar tanár vagyok, te se lennél jobb, fiam; - úgyhogy nem mehetsz annak."

18 évesen el se tudtam képzelni, hogy a tanításon kívül bármi másból meg tudnék majd élni. Tehát ezzel valójában azt mondta anyám, hogy "éhen fogsz halni, mer még tanárnak se vagy jó". Mára egy egyetemi évfolyamtársam-jóbarátom talált nekem szakmát.

Érdemes összevetni azzal, amit az egyetlen "diszes" osztálytásram anyukája kívánt nekem ballagásra: "Őszintén remélem, hogy belőled tanár lesz; - és addigra a fizetések is legalább egy kicsivel jobbak lesznek."

Sokkal rosszabbak lettek; - így - papíron - nem vagyok.

2022. márc. 27. 21:15
 30/30 anonim válasza:
82%
Falhoz kellett volna csapni amikor megszületett.
2022. júl. 29. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!