Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy értessem meg anyuval,...

Hogy értessem meg anyuval, hogy ne akarjon összehozni mindenféle pasival?19l

Figyelt kérdés

Azt hiszi, hogy leszbikus vagyok, pusztán azért mert nem jó a kapcsolatunk annyira, hogy elkezdjek neki arról mesélni, ha tetszik nekem valaki, lévén, hogy egész általánosban azt hajtogatta, hogy tilos szerelmesnek lennem, túl fiatal vagyok hozzá, aztán gimi első évében meg folyton arról kérdezgetett, hogy azért nincs-e pasim/nem tetszik senki, mert a nőket szeretem. Illetve az eddigi kapcsolataim nem értek el olyan komoly szintre, hogy értelme legyen bemutatni, szóval anyám aut hiszi, hogy soha nem volt kapcsolatom, ha meg mégis, akkor titokban, aminek csak au lehet az oka, hogy tuti nővel volt. De most egyébként tényleg nincs senkim.

És most ő a fejébe vette, hogy összehoz valakivel, és nagyon idegesítő már. Már megpróbált a nagymamám negyvenvalahány éves szellemi fogyatékos szomszédjával összehozni, mondván hogy kedves, törődő ember(ami egyébként igaz, csak azért kicsit öreg hozzám), az egyik munkatársa velem egy idős fiával, akivel egyszer találkoztam, a volt általános iskolai legjobb barátommal, akinek amúgy van barátnője, akkor a volt munkatársának a 26 éves fiával is próbált összehozni, aki amúgy nem igazán beszél magyarul, mert csak pár éve költözött az országba, és nincs is közös nyelv, amin tudnánk értelmesen beszélgetni.

Konkrétan időnként meghív valakit szó nélkül a családi ebédhez, például valamelyik barátnőjét, aki aztán hozza a fiát(szóval valakit a fent felsoroltakból), és célozgat, hogy milyen szép pár lennénk. Kész agyrém

Hogy lehet ezt leállítani?

2022. márc. 12. 17:46
1 2
 1/19 anonim válasza:
92%
Szerintem csak mondd meg neki hogy elég te akkor is a fiúkat szereted és azért nem akarsz kapcsolatot/pasit mert másra kell koncentrálj (tanulás,munka), ha ebből sem érti meg szintem ott nincs minden rendben.
2022. márc. 12. 17:51
 2/19 anonim ***** válasza:
94%
Ha meghív valakit, te elmégy otthonról.
2022. márc. 12. 17:51
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgess el vele, hogy ez nagyon kínos, és megoldod egyedül, nincs szükséged a segítségére. A helyedben azt is nyilvánvalóvá tenném, hogy eddig is voltak kapcsolataim, és azt is, hogy ha nővel lett volna sem lenne szégyen, de a férfiak vonzanak, ha az elmúlt 19 évben nem vallatni igyekezett volna, hanem beszélgetni, akkor tudná.
2022. márc. 12. 17:58
 4/19 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem vállald, be, hogy leszbikus vagy és csajokat hozzon, hátha lesz valami jó barátod.
2022. márc. 12. 18:23
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nagymamám csinálta ezt. Úgy volt vele, hogy mindegy ki az, mennyi idős, csak legyen valaki. TÖKMINDEGY ki, nem is kell szeretnem, csak legyen. Mint valami szükséglet. Le lett állítva...
2022. márc. 12. 18:24
 6/19 A kérdező kommentje:
Nem mondanám, hogy leszbikus vagyok, lévén, hogy nem, plusz anyu homofób. Szóval ő a saját értelmezése szerint rossu dolgot feltételez rólam. :D
2022. márc. 12. 18:24
 7/19 anonim ***** válasza:
94%
Én azt mondanám neki, igen anyám, leszbikus vagyok. Oszt akkor mi van?
2022. márc. 12. 19:13
 8/19 anonim ***** válasza:
97%

“ Már megpróbált a nagymamám negyvenvalahány éves szellemi fogyatékos szomszédjával összehozni, mondván hogy kedves, törődő ember(ami egyébként igaz, csak azért kicsit öreg hozzám)”

Na jó, itt hangosan felröhögtem 😃

2022. márc. 12. 19:28
 9/19 anonim ***** válasza:
6%
Költözz a negyvenes törődő pasihoz. Probléma megoldva.
2022. márc. 12. 20:49
 10/19 anonim ***** válasza:
95%

Szervezzétek be egy barátod nagyfaterját és kéz a kézben állítsatok be,hogy itt van az új pasid.

Az arcokról egy képmegosztó portálra dobj fel képeket...xD

2022. márc. 12. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!