Hogyan lehet erotikus művésztáncos, hogyan kerüljem apámmal a konfilktust?
Figyelt kérdés
Barátnőm mondta, hogy megpróbálhatnám az erotikus táncos szakmát, mivel elég jó lennék hozzá tapasztalata szerint. Megkérdeztem apámat ő ellenezte valamiért. Mivel csak barátnőmtől kaptam pozitív választ, ezért megkérdeztem az iskolai biológia tanáromat, viszont ma mondta hogy "hogy merek ilyen kérdést nyilvánítani az iskolában".
Megfenyegetetg hogy felhívja a szüleimet az ügyről.
2022. márc. 9. 15:08
11/26 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok :p
2022. márc. 9. 18:18
12/26 anonim 

válasza:

Akkor nem ku.va vagy, hanem azt hiszem selyemfiú. Mennyivel lesz jobb a helyzet, tekintve hogy mindkettő ugyanazt jelenti? :D
13/26 A kérdező kommentje:
Miskolcon élek, ott van bármilyen erotikus férfi művésztánci meghallgatás?
2022. márc. 9. 18:32
14/26 anonim 

válasza:

Amúgy mi itt nagyon csak arra gondolunk, hogy bárban vonaglás.. de komolyra fordítva, gondolom te nem ezt érted alatta, hanem a balettben és kortárs előadásokban lévő valóban művészi jellegű, önkifejező táncot érted alatta. Az a baj, hogy ha ezt nem így mondod, akkor mindenki a pénzért pucsítok szintre asszociál! :) Balettozol is vagy mást tancolsz? Vagy ez új hobbi lesz? Igen nehéz ám színvonalasat előadni! Hatalmas akarat, rengeteg gyakorláa kell a nyújtó gyakorlatokhoz és az érzések mozgássá alakításához!
15/26 anonim 

válasza:

Vagy a művészi jelzővel próbálja elütni az erotikus jelzőt.
Még a chipanddale (lusta vagyok megnézni hogy írják helyesen) Hot Man Dance szintjét tudom elképzelni opcióként.
16/26 anonim 

válasza:

"Férfi vagyok :p"
Na, te attól legalább 100000 milliárd fényév távolságra vagy. 🤣🤣
17/26 anonim 

válasza:

Elég gagyi trollkérdés... :)))
18/26 anonim 

válasza:

Menj csináld meg a leckét mert holnap Kati néni úgy elveri a picsád, ha nem lesz kész, hogy csak füstöl a valagad.
19/26 anonim 

válasza:

Én is az lettem, mert annyian mondták 20 éves koromban, hogy átlagon felül gyönyörű vagyok:) Nyilván az adottságokat ki kell használni.
20/26 A kérdező kommentje:
Nem értem az emberek miért egyből troll kérdésre asszociálnak... Teljesen hetero férfi ember vagyok, csak a barátnőm tanácsára szeretnék egy új hobbit keresni...
2022. márc. 9. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!