Hogyan lehet erotikus művésztáncos, hogyan kerüljem apámmal a konfilktust?
Barátnőm mondta, hogy megpróbálhatnám az erotikus táncos szakmát, mivel elég jó lennék hozzá tapasztalata szerint. Megkérdeztem apámat ő ellenezte valamiért. Mivel csak barátnőmtől kaptam pozitív választ, ezért megkérdeztem az iskolai biológia tanáromat, viszont ma mondta hogy "hogy merek ilyen kérdést nyilvánítani az iskolában".
Megfenyegetetg hogy felhívja a szüleimet az ügyről.

"kérdést nyilvánítani"
"felhívja a szüleimet az ügyről"
Hát a fogalmazási készséged már elég erotikus, felb@ssza az ember agyát, mire végigolvassa ezt a fogyatékos irományt.
Gyenge kamukérdés, de mit is várhatnánk egy 12 évestől?!

Megkérdezte a biológiatanárát, hogy alkalmas lenne-e erotikus művésztáncosnak!
Szakadok a röhögéstől! :-))))))))))))))))))
Legalább jóképű, fiatal férfi a biológiatanár?
Gondolom, ha egy 50 körüli megkeseredett, klimaxos nő lenne, nem őt kérdezted volna meg.

3# Legalább jóképű, fiatal férfi a biológiatanár?
Valószínűleg a kérdező is ilyen, azért akadt ki a csávó ennyire. Pláne ha még sarokba is szorult a biológiaszertárba a műanyag demonsfütyi alá. Heteró pasik félnek az ilyentől mint ördög a szenteltvíztől :DDD

Elég jó lennél hozzá... Hát bocsi, de ehhez mindenki elég jó. Ez nem művészet, bármennyire is szeretnéd azt hinni.
"Tapasztalata szerint" - ezt úgy kell érteni, hogy barátnőd már csinálja is?
Nem csoda, hogy apád kiakadt. Normális szülő nem arra szánja a lányát, hogy vadidegen férfiak bámulják meg dugdossanak pénzt a bugyijába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!