Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apámnak önértékelési gondjai...

Apámnak önértékelési gondjai vannak.Nem akar semmin változatni. De a cigi pia azért megy. Mit lehetne tenni,hogy jobb belátásra téritsem? Ötleteket kérnék.

Figyelt kérdés
2022. márc. 3. 16:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Semmit.
2022. márc. 3. 16:40
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Mond neki meg hogy ha így megy tovább elveszíti a családját
2022. márc. 3. 16:51
 3/11 A kérdező kommentje:
#2 mondtam már neki azt mondja majd lesz valami olyan nem volt hogy ne lenne.
2022. márc. 3. 17:07
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Semmit.

Ez van ha egy férfi mellett nincs nő. Általában.

2022. márc. 3. 17:47
 5/11 grafno ***** válasza:
100%
Ez ilyen. Azért megdolgozott és megerdemli. Ez a válasz rá általában. Ha azt akarod hogy abbahagyja akkor még az élet pici örömét is elveszett tőle. Mindig ugyanazt mondják.
2022. márc. 3. 18:01
 6/11 grafno ***** válasza:
=elveszed. Kijavitott a telo hibásan.
2022. márc. 3. 18:02
 7/11 anonim ***** válasza:
Én megkérdezném tőle, ha szerinte ennyi az élet akkor minek csinált gyereket, tudhatta, hogy szenvedésre gyártja.
2022. márc. 3. 18:57
 8/11 A kérdező kommentje:
Nekem nincs bajom az élettel nem egyszerű gyerekkorom volt de én megvagyok nagy átlagon felül élek.Apámat is segíteni tudom nem lenne ez a "baja"teljesen nyugis lenne az életem.
2022. márc. 3. 19:05
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem úgy értetted ahogy én. Szóval, ha ezt kérdeznéd tőle akkor muszáj lenne szembesülnie vele, hogy ő él hülyén, lehet másképp is.

Amúgy mit értesz önértékelési problémák alatt? Remélem, nem kevered az önsajnáltatással, érzelmi zsarolással, mert az manipuláció. És az alkoholisták egytől-egyig manipulálnak.

2022. márc. 3. 19:13
 10/11 anonim ***** válasza:
Felnptt ember, enm nagyon tudsz rajta változtatni.
2022. márc. 4. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!