Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak én érzem azt, hogy 17...

Csak én érzem azt, hogy 17 éves fejjel már azért bele kéne egy kicsit gondolni ebbe? 25.f

Figyelt kérdés

A testvéremnek van egy régi gondolata amiben még mindig hisz, hogy mennyire jó lenne olyan szinten ismert sztár lenni mint mondjuk Dwayne Johnson, Messi, Cristiano Ronaldo, Ariana Grande lényegében tehát úgy a híres emberek között is a leghíresebbekre gondol akiket.

Mert, hogy mennyi pénzük van bármi amit akarnak csak egy telefonjukba kerül biztos nagyon komoly összeköttetéseik vannak amikkel szempillantás alatt elintéznek amit akarnak és a luxus életüknek csak a képzeletük szab határt akkora vagyonuk van és mindenki megőrül értük ha meglátják őket, ennek az életnek csak előnyei vannak hátránya semmi.

Már jó ideje ezt gondolja de már nem bírtam ki mutattam neki egy videót Ronaldoról amikor hajléktalannak beöltözött majd miután felfedte magát csak testőrökkel tudott elmenni a helyről.

Mondom neki ez szerinted komolyan egy álom élet lenne? Hogy nem tudsz normális életet élni? Hogy egy boltba nem tudsz bemenni?

Hogy egy étterembe nem tudsz leülni mert mindenki egyből odarohan hozzád? Hogy úgy amblokk nem tudsz emberek között sétálni mert mindenki egyből feléd rohan, hogy fényképet meg autogrammot szeretne?

Mert ne haragudj lehet bármekkora pénzed és bezárhatod magadat egy bármekkora luxusba az, hogy nem tudsz normális életet élni mert mindenki egyből rád ront ahogy meglát mert ilyen szinten ismert ember vagy nem fogja kárpótolni az, hogy te egy sztár vagy.

Szerinte meg de.

Szerinte ezaz álom élet, hogy csak max úgy tud kimenni az utcára ha testőrök állják körbe, hogy az emberek ne tudják megközelíteni se.

És már ez gondolata már jó pár éve kitart.

2022. márc. 3. 16:06
 1/9 anonim ***** válasza:
99%

Nem mindenkinek vonzó a "normális élet".

Elég csak megnézni, hogy hány ember akar minden áron népszerű lenni Instán vagy YouTube-on. Sokaknak életcél beteljesülés az, hogy az anyagi jólét menné rajongók is társulnak. Hogy érdekli az embereket, hogy mit csinálnak. Hogy szeretik és követik őket. Hogy valamilyen szinten fontosak valakiknek. Stb.

2022. márc. 3. 16:09
 2/9 Thispain ***** válasza:
100%
Hagyd, hogy kipróbálja, utána ha megbánja, csinál egy botrányt, és visszavonul.
2022. márc. 3. 16:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

De ez nem úgy működik, hogy így akar élni, és akkor így is él. Majd ha úgy focizik, énekel stb., mint a felsoroltak, majd akkor lesz esélye rá.

Egyelőre arra van esélye, hogy ő lehet a huszonhatodik senki egy gyárban.

2022. márc. 3. 16:17
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Álomvilág.
2022. márc. 3. 17:10
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 34 éves vagyok, és őszintén szólva, kipróbálnám, el tudom-e viselni a szörnyű nyomást, amit milliók rajongása és több milliárdos vagyonom jelent. Szerintem képes lennék rá.
2022. márc. 3. 17:43
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezt most úgy írtad, mintha fenyegetné a testvéredet ez az életforma. Azért ez nem úgy működik, hogy valaki eldönti, márpedig ő híres és gazdag lesz, és akkor az is lesz. Tudjuk, hogy csak egy töredéküknek sikerül.

Sokkal inkább az a kérdés, hogy miért foglalkoztatja ennyire ez a téma. Ha csak álmodozik, akkor hagyjad, 17 évesen az embernek az a dolga, hogy álmodozzon. Viszont az is lehet (te tudod, hogy így van-e), hogy esetleg nem érzi magát a saját környezetében elismerve, elfogadva és értékelve. Ilyenkor az ember gyakran túlzó fantáziákkal kompenzál. Ha így lenne, akkor inkább segíts neki egy egészséges önértékelést felépíteni.

2022. márc. 3. 17:55
 7/9 anonim ***** válasza:
74%
Mindennek van hátránya és előnye, Persze pénzel mindent lehet venni,de van lehetetlen drága dolog is amit nem lehet,az pedig Az egészség,és a boldogság
2022. márc. 3. 20:48
 8/9 anonim ***** válasza:
84%

A drága korházi kezeléshez pont pénz kell...

Meg ha éhenhalsz, se leszel valami boldog...

2022. márc. 3. 22:46
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyszer ezt szeretné, engedni kell.
2022. márc. 4. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!