Mit tennél ha a környezetekben, mivel egyedül vállaltátok a gyereketeket, titeket leányanyának hívnának, a gyereketeket, meg zabinak?
Figyelt kérdés
Kiállnátok magatokért vagy pedig elsunnyognátok?2022. márc. 1. 17:04
21/42 anonim válasza:
Megkeresném az időkaput és hazajönnék a 21. századba.
22/42 anonim válasza:
20# A leányanya is házasságon kívül szült.
A házasságon kívüli gyereket hívták még balkézről született gyereknek is.
23/42 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy aki házasságon kívül született, az a zabigyerek, tehát függetlenül attól, hogy akitől, az nős volt-e vagy nem.
24/42 anonim válasza:
#23: Mármint annak idején rájuk mondták, ugyebár. Ocsmány kifejezés, degradáló, megalázó. Remélhetőleg nem azért fogalmaztál így, mert te is használod ezt a kifejezést.
25/42 anonim válasza:
"annak idején rájuk mondták"
Elavulóban van, de még használatban.
"Ocsmány kifejezés, degradáló, megalázó."
Ha egyre kevésbé használják, akkor vajon miért vált ki belőled ilyen heves indulatokat ma, amikor egyre több gyerek születik (ráadásul tervezetten) házasságon kívül?...
26/42 anonim válasza:
És belőled miért nem vált ki érzelmeket egy szó, aminek az egyetlen célja egy gyerek megalázása?
27/42 anonim válasza:
Én egyedül nevelem a kislányom
Nem így terveztem,így alakult
De teszek rá mások mit gondolnak erről
Én nem szégyellem,sőt,büszke vagyok arra,hogy egyedül sokkal jobban élünk anyagilag is mióta csak ketten vagyunk
32/N
28/42 anonim válasza:
Jól kereső 30+ nőként nem érdekelne ki mit mond, de nyugodjon meg aki ilyen jelzőkkel jellemez arra én is fogok találni hasonló jellemzést. Senki se tökéletes.
29/42 anonim válasza:
Kit érdekel? Egy házas is lehet bármikor gyermekét egyedül nevelő, egyébként minden gyermeket zabinak tartanak, aki házasságon kívül született, mintha számítana bármit is. Nem számít, más mit gondol, persze rohadtul bántó tud lenni.
30/42 anonim válasza:
Elköltöznék Bugacpuszta alsóról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!