Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám állandóan kiabál apámmal...

Anyám állandóan kiabál apámmal a pénz miatt?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy anyám sokszor kiabál apámmal a pénz miatt, mert egy forintot sem hajlandó adni nekem, a lányának. Igazából nem vagyok rá szorulva (még..spórolok), volt munkám, most ugyan nincs, van félretett pénzem, de vannak havi állandó költségeim is (amik nem műköröm meg ilyenek...). Igazából ezt apát nem érdekli, semennyire sem. Én szégyenlek bárkitől is költsön kérni... és apa tényleg nem ad semmit, meg ha ad is nagyon nyögvenyelősen. Anyám keveset keres, nagyon, sajnos nem tud kisegíteni anyagilag míg találok másik munkát. Apának jó fizetése van, de úgy van vele van félrerakott pénzem, éljek abból.

Jogos anyám kiakadása?

22 L

2022. febr. 21. 11:04
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
44%
Kiabálni sehogy sem illik.
2022. febr. 22. 03:40
 22/23 anonim ***** válasza:
56%
Menj el munkaközvetítőn keresztül dolgozni alkalmi munkára. Azok napi fizetést adnak és legalább zsebpénz szerű összeged lenne.
2022. febr. 22. 08:06
 23/23 A herceg válasza:
61%

Kedves kérdező! Azt írtad, hogy "Arról van szó, hogy anyám sokszor kiabál apámmal a pénz miatt, mert egy forintot sem hajlandó adni nekem, a lányának." Azután pedig ezt "Egyébként... nem én csinálok ebból nagy dolgot, a kérdésben még mindig ANYÁM szerepel, nem az, hogy én kérem a pénzeket."

Őszintén nem igazán értem a dolgot, mi a gond, hogy anyád cirkuszol apáddal, vagy az, hogy apád nem ad pénzt neked??? Jó lenne azt tisztázni, mert a két kijelentés nem igazán fér meg egymás mellett.

2022. ápr. 20. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!