Mit gondolnatok vagy csinalnatok ilyen helyzetben?
(Ház rá iratása a gyermekre)
Figyelt kérdés
az anyád rád iratna évekkel ezelőtt egy házat eljátszotta hogy milyen aranyos és ajándékként szánta,élvezeti jog rajta maradt. Évekre rá meg el akarja adni a házat (pedig már a tied amit ajándékba kaptál)
.?
A pénzt megtartaná magának
Akkor ez milyen "ajandek"? Mit csinálnátok ilyen helyzetben?
Azt én honnan tudjam? Ha adok neked, visszaveszem, az nekem nem ajándék. De te jobban tudod. Ha úgy adok, hogy ezt és ezt várom cserébe, te nem teljesíted és visszaveszem, az megint más. Mondjuk akkor sem ajándék, max. előre fizetés. Akár a viselkedésedért, vagy mondjuk bármi másért.
2022. febr. 15. 17:34
12/29 anonim válasza:
Vicces sztori. 😂😂
2022. febr. 15. 17:37
13/29 anonim válasza:
Nem én írtam a 9-es választ, de aki ezt képes volt lefelé pontozni, véleményem szerint egy óriási veréb. Ugyanis a válasz minden betűje pont így van, de valaki még ezt IS jobban tudja. :)
2022. febr. 15. 17:50
14/29 anonim válasza:
Én vagyok a 9 válasz írója, köszi a megvédést, de éppen az ilye lepontozók miatt nem érdekel egyáltalán a pontozás.
Akinek nem tetszik a törvény, az hiába pontozgat lefelé, ettöl még nem változik semmi.
2022. febr. 15. 18:13
15/29 anonim válasza:
14, akkor megnyugodtam, abba ne hagyd a válaszolgatást! :)
Csak nem áll össze a fejemben, hogy az ingyen kapott korrekt tájékoztatást mi a francért nem lehet megbecsülni.
2022. febr. 15. 18:28
16/29 anonim válasza:
15-ös: vannak, akiknek az az egyetlen örömük, hogy lepontoznak mindenkit, öket meg csak sajnálni lehet, hoyg ennyire szegényes a lelkiviláguk.
2022. febr. 15. 18:50
17/29 anonim válasza:
hová lett a kérdező...????
2022. febr. 15. 18:56
18/29 anonim válasza:
Doglozik vagy valami más elfoglaltsága lehet, nem mindenkinek van ideje állandóan felnézni az oldalra
2022. febr. 15. 19:03
19/29 anonim válasza:
18: de akkor miért írta ki a kérdést...?
Ezt sose fogom megérteni... Akkor írok ki kérdést, ha van időm ottmaradni, és válaszolni a reagálásokra...
A kamukérdéseket szokták így csinálni, hogy bedobják a "gumicsontot", és a háttérben röhögnek azon, hogy a válaszolók egymásnak mennek...
2022. febr. 15. 19:23
20/29 anonim válasza:
NEM, a legtöbb ember nem úgy írja ki a kérdést, hogy van ideje itt amradni, hanem mert érdeklik a válaszok. Ha csak este vagy másnap nézi meg, akkor is érvényesek, illetve akkor is lehet reagálni azokra, ez nem chat-oldal!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!