Semmit nem mondhatok el anyámnak?
Nem akarsz megszakítani minden kapcsolatot vele
De Nem is felel meg ő neked mint szülő
Mit szeretnél konkrétan:Bologatós helyeselő kiskutyát?
Igen jó magam is tanácsoltam sok mindent a gyerekemnek Aztán az ellenkezőjét tette
Ma meg hogy sok mindenben igazam lett finoman fogalmazva nyafog
Hát ennyi
Tudod azt szoktam mondani véleményeket meg lehet hallgatni felnött emberek vagyunk mindenki úgy él ahogy akar
(Tudod szabad akarat)
Találkozz vele ritkábban akkor az ő úgymond felháborító természete gondolkozása nem irritál ennyire
Más generáció mind te és attól szép a világ hogy minden ember egyéniség és két embernek még akkor sem kell úgyan úgy látnia a világot hogy vérrokonság köti össze őket!
Azért jó ha tudod egy anya sem akarja hogy a gyereke boldogtalan legyen.Inkább tapasztalatból beszél neked meg jogod van nem azt csinálni amít mond!Nem hinni neki!
Kérdező, ha még több milkó örökség sincs kilátásban, halál feleslegesen szophatod magadat, merthogy "mégis az anyám". Te komolyan, neked erre igényed van, hogy így elbaxd az életedet, vagy annak háromnegyedét? Gondolkodj már...
Elhiszem, hogy fáj, én is hasonló mutterral vagyok megverve és tudod mit? Egy percig nem sajnálnám, ha az enyém megpandálna, annyit ártott nekem...
Ha nem akarod elcseszni az életed, tess szíves elmenni pszichológushoz, vagy ha erre sem vagy hajlandó, ne sírjon a szád, ha egyedül halsz meg, mert ezt normális férfi el nem viseli...
Ha csak nem fogsz ki olyan balekot, mint a tesót dédelgető kérdező, de ott a vőlegény is egy önsorsrontó balek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!