A szüleim kutakodtak a szobámba és megtalálták az eldugott cuccaimat, mit tegyek?
Figyelj kérdező, azt tudod csinálni, hogy spórolsz és dolgozol, hogy el tudj mielőbb költözni. Komolyan.
Most hiába írogatjátok itt, hogy ne foglalkozzon vele, akinek nem voltak ilyen nem feltétlenül vallásos, de konzervatív meg nárcisztikus uralkodó szülei, az nem is tudja, milyen érzés ez, milyen félelem van az emberben a saját szüleivel szemben. Nem lehet csak úgy lesz*rni, mikor ebben él az ember 20 éve.
Tudom, mert átéltem. Lehet itt írni, hogy semmi közük hozzá meg viccelődni, attól függetlenül ezek a szülők a kérdezőt fogják megint lelkileg terrorizálni és kikészíteni. Nem lehet tenni arra a közegre, amiben az ember él, amitől függ. Akinek nem voltak ilyen szülei, jobb is, ha nem ír, mert nem látja át az ilyen jellegű gyerekek uralkodásnak a súlyát.
22# egyet értek veled. Nagyon nehéz helyzet és nem tudod le sz@rni. Én dugiban néha rá gyújtottam otthon kb ennyi idősen. Nagyon figyeltem, hogy ne legyenek otthon el dobtam a stikket, alaposan meg mostam magam, rágó stb mégis rá jöttek. Azt hittem el vájom magam. Persze tagadtam, de nyilvánvaló volt. Senkinek se kívánom azt a fejmosást meg nézést.
De aztán el költöztem 😊 kitárult a világ, úgy éltem ahogy szerettem volna, senki sem nyulkált a holmim közt vagy kémkedett utánam. Neked is ezt kell tenned mihamarabb
Te mit tegyél?
Ők mit ne tegyenek.
Kérd meg őket, hogy ne nyíljanak a cuccaidhoz.
(Gondolom, te sem turálsz a zsebükben vagy a szekrényükben.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!