Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak? Mondjam el a...

Mit csináljak? Mondjam el a szüleimnek?

Figyelt kérdés
Kb. Fél éve kezdődött az, hogy kezdem úgy érezni, hogy a szüleim elhanyagolnak. Nem foglalkoznak velem bármit mondok kinevetnek és lesz*rják a jegyeimet(amik nekem mindig is fontosak voltak). Próbáltam már elmondani nekik pl hogy bejön egy fiú, de a végén úgy döntöttem, hogy inkább nem mondom el, mert nem értenének meg. Egyre többet vagyok szomorú ezek miatt, hogy velük nem beszélek ilyenekröl de valahogy nem is akarom nekik elmondani. Úgy érzem magam mint ha az ők csicskájuk lennék( pakoljak el utánuk, mosogasak el, takarítsam ki az egész lakást stb.) Szerintetek mit tegyek?
2022. febr. 11. 16:20
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sokan írtátok, hogy be kell segítenem a házi munkába és ez természetes. Be segítek rengeteget csak ők közben mobiloznak és nem is figyelnek arra, hogy én mennyi mindent csinálok. Próbálom minél hamarabb elvégezni őket, hogy utána még jusson idő a tanulásra, de valamiért azt hiszik, hogy nem csinálok semmit.
2022. febr. 14. 06:03
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Reklámozd magad jobban! :) Jelentsd be, hogy akkor most mész pl. mosogatni. Mindenkinek külön-külön. Amikor mosogatsz, akkor is mondjad mindenkinek, aki arra jár, hogy "látod? mosogatok!". Amikor kész vagy, megint jelentsd be mindenkinek, hogy kész, elmosogattál. De ne idegesítően, hanem viccesen. Viccesen, de mégis úgy, hogy igenis eljusson az agyukig. :)
2022. febr. 14. 06:54
 13/13 A kérdező kommentje:
#12 nagyon köszönöm. Ez egy nagyon jó ötlet :)
2022. febr. 14. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!