Mivel vehetném rá a 18 éves gyerekem, hogy elolvasson mondjuk 2-3 olyan könyvet, amik szerintem nagyon jók?
Figyelt kérdés
Pl. Zabhegyező, Szép új világ...2022. febr. 7. 13:41
21/21 anonim válasza:
Lehet mondani, hogy példamutatás, de az nem garancia arra, hogy a gyerek is pont ugyanazt fogja akarni amit a szülő.
Náunk a családban anyám sokat olvasott, apám kezében sosem láttam könyvet, inkább csak újságokat.
Én fiatalon rengeteget olvastam, de leginkább a könnyűirodalom, regények, horrorok, krimik érdekeltek. Őcsém soha nem olvasott könyvet, csak a kötelezőket, illetve ha célirányosan tanulni akart akkor tanult.
Viszont felnőttként teljesen megváltoztam. Sokáig lakótársakkal éltem, panellakásban, így kialakult, hogy nem szeretek othon ülni. Rákaptam a kirándulásokra, túrázásra, mozgásra, így ma már képtelen vagyok leülni és elmerülni egy könyvben, mert inkább mozognék. Illetve fejben is máshol járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!