Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mivel vehetném rá a 18 éves...

Mivel vehetném rá a 18 éves gyerekem, hogy elolvasson mondjuk 2-3 olyan könyvet, amik szerintem nagyon jók?

Figyelt kérdés
Pl. Zabhegyező, Szép új világ...

2022. febr. 7. 13:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
86%

Ha nem érdekli az adott téma, akkor semmivel.

Én mondjuk szeretek olvasni, de a Zabhegyező éppen nem az a könyv, amivel egy kamaszt olvasásra buzdítanék. A Szép új világ dettó. Full depis mind a kettő! Ezekkel a rettenetekkel csak lehangolod. Nincs elég borzalom a világban??? Valami könnyedebbel kezdj.

2022. febr. 7. 14:43
 12/21 anonim ***** válasza:
85%
Nekem a hangoskönyvek jelentik a megváltást ilyen téren. Nem szeretek egyszerűen olvasni, sok könyv tartalma viszont érdekel.
2022. febr. 7. 15:01
 13/21 anonim ***** válasza:
21%
Talán a mein kampf érdekesebb lenne.
2022. febr. 7. 15:01
 14/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a 13-as kivételével mindenkinek!

Hát a Zabhegyező azért jutott eszembe, mert azt csak kamaszkorban lehet elolvasni, felnőtt fejjel borzalmas.

De igazatok van, szépen türelmes leszek és hátha egyszer lesz kedve olvasni. A saját kedvenceim meg a saját kedvenceim maradnak.

2022. febr. 7. 16:34
 15/21 anonim ***** válasza:
8%
Mi a probléma a Zsahegyezővel? 😳
2022. febr. 7. 16:56
 16/21 A kérdező kommentje:

15

Szerintem semmi!! Én nagyon nagyon szerettem kamaszkoromban. De felnőtt koromban el akartam olvasni és kiesett a kezemből. :)))

2022. febr. 7. 16:58
 17/21 anonim ***** válasza:
86%

Engem semmivel nem tudott volna anyám rávenni 18 évesen,hogy könyvet olvassak. Gyanítom nem vagyok ezzel egyedül, ha gáz,ha nem.

Szerintem nem kell erőltetni,ráadásul a zabhegyező az nem felnőtt embereknek,hanem 12 éves gyerekeknek élvezhető maximum.

2022. febr. 7. 17:33
 18/21 anonim ***** válasza:
86%
passz, nálunk mindenki hazahurcolja a legújabb szerzeményeit, és ha végzett, kiteszi a nappaliba, vagy megkérdezi, hogy hé, van ez az új könyvem, el akarod olvasni? akkor megfogjuk a borítót, elolvassuk a fülszöveget, és ha érdekel elolvassuk. vagy felkapunk egy szimpatikusat valakinek a kupacáról. nem tudom hogy hogyan máshogy kéne könyveket ajánlanunk egymásnak, erőltetni nem szoktuk, hogy szaladunk a másik után, hogy de nekem ez a kedvencem ezt el kell olvasnod. ha nem, hát nem, körbehurcoljuk a barátok között amíg találunk még egy rajongót. (ja és van anyaneolvasdel felszólítás is, mert nem bírja az ijesztő könyveket).
2022. febr. 7. 17:38
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Régen rossz ha valakit így akarnak rávenni az olvasásra, mindenki olvasson oylasmit ami érdekli.
2022. febr. 7. 23:20
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Miért kéne azt olvasnia, amit te akarsz? :D
2022. febr. 8. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!