Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Létezik olyan, hogy egy...

Létezik olyan, hogy egy gyerek ok nélkül nem szereti a szüleit?

Figyelt kérdés

Mostanában ilyen hülyeségeken agyalok.

Tehát az merült fel bennem, hogy létezik-e olyan, hogy egy gyerek nem szereti egyik vagy mindkét szülőt úgy, hogy azok semmit sem tettek, ami ezt indokolná. Esetleg ismertek ilyen embert?

2022. febr. 7. 10:09
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Ez egy elméleti kérdés, nem rólam szól.
2022. febr. 7. 13:18
 22/25 anonim ***** válasza:
50%
Egyik ismerősöm egyke, fiatal lány. A szülei örökbefogadták. Mindent, de szószerint mindent megadtak neki egész életében. Ő mégsem hálás nekik érte, nem igazán szereti őket.. Hogy miért? Ő sem tudja megmondani. Szerintem ez azért iszonyú szomorú dolog.
2022. febr. 7. 13:29
 23/25 anonim válasza:
100%

Semmi nincs ok nélkül. Saját tapasztalat. Engem a szüleim nem dícsértek, nem foglalkoztak velem, anyukám nem ölelt meg, nem mondta,hogy szeret, mindíg kritizált ezért sok volt köztünk a surlódás. Volt, hogy nadrágszíjjal vert. Érdekes, hogy gyerekként nem tudatosult bennem, hogy ez mekkora probléma, aztán 19 éves koromban pánikrohamokkal kezdem küzdeni. Nagyon sok idő telt el mire kiderült, hogy szociálisan szorongó lettem aminek egyértelműen a gyerekkorom a kiváltó oka (szeretet megvonás).

42/N

2022. febr. 7. 13:53
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Oka alapvetően mindennek van, még ha néha nem is elég közvetlen vagy nehezen felismerhető, de okozat nincs ok nélkül.
2022. febr. 7. 23:14
 25/25 anonim válasza:
23-as vagyok. Azt még hozzá fűzném, hogy kívülállóként soha senki nem mondaná meg anyukámról, hogy ilyen lett volna. Mindenkinek a kedves és jószívű arcát mutatta.
2022. febr. 10. 08:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!