Hogy szoktassam le erről?
Figyelt kérdés
Apukámról van szó. Ha új helyre megyünk, és ott vannak nők, megtalálja őket fb-n és zaklatja őket.
Osztálytársaim anyját, meg magát az osztálytársaimat is jelölgeti, irogat nekik, vagy ha nem válaszolnak zaklatja őket hülyeségekkel . kikészít:(
2022. febr. 3. 19:06
11/21 anonim válasza:
Jézusom, apád nem fogja fel, hogy milyen kellemetlen helyzetbe sodor ezzel téged és az egész családot. Le kell állítani de ahogy fentebb írták ehhez te egyedül nem biztos hogy elég vagy. Ha ketten leülnétek vele anyukáddal elmagyarázni hogy eztvabba kell hagynia?
12/21 anonim válasza:
Ha anyukádnak nem a válás volt az első reakciója, akkor úgyis tök mindegy!
13/21 anonim válasza:
Azt hogy kell érteni, hogy anyud nem mond semmit? Te mondod, hogy anyu, apu már megint írt a Katinak, Rozinak, Zsuzsi anyukájának, ő meg csak néz rád és nem válaszol? Vagy azt mondja, hogy nem érdekli? Mert ha már apád nem gondolkodik, anyudnak kellene lépnie, hogy ne járasson így le benneteket.
14/21 A kérdező kommentje:
13.
Legtöbbször nem is tudja, vagy csak nekem mondja hogy neki nem tetszik de sose szól rá
2022. febr. 3. 21:50
15/21 anonim válasza:
Arra azért kíváncsi lennék, hogy ha meglát valakit azt hogy találja meg név nélkül?
16/21 anonymousreview60 válasza:
Anyád érzelmileg vagy anyagilag roppant módon függ apádtól, mert egészséges nő ezt nem tűri. Vagy troll a kérdező.
17/21 A kérdező kommentje:
15.Hát ha megtudja a nevét, szinte azonnal megkeresi és úgy.
16. Mert úgy mondja, hogy neki irogatnak a nők,és hogy ő nem csinál semmit
2022. febr. 4. 06:33
18/21 anonymousreview60 válasza:
#17: Aki ezt tűri, az direkt vak, tehát függ.
19/21 anonim válasza:
egytelen dolgot tehetsz: amíg vele élsz és a nevét kell hordanod, mindig, minden bemutatkozást úgy kezdesz, hogy Béla vagyok és az apám egy retardált fszkalap, előre is bocsi érte. én is így csináltam, mert ez volt az egyetlen módja annak, hogy ne higgyenek ugyanolyannak mint az a szerencsétlen.
20/21 anonim válasza:
Majd leszokik róla, ha valaki, akinek van vér a pucájában feljelenti őt zaklatásért.
Velem is próbálkozott egy apudhoz hasonló tahó, aztán nagyot nézett, mikor kézhez kapta a bírósági idézést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!