Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy győzzem meg anyut arról,...

Hogy győzzem meg anyut arról, hogy legalább két tengerimalacot tarthassak?

Figyelt kérdés

Légyszi, ne kerüljön át állatok kategóriába a kérdés, mert anyuval van a gond, nem a tengerimalaccal. :D

Már egy ideje gondolkodom rajta, hogy szeretnék, illetve van is tapasztalatom a tartásukban, lévén, hogy korábban már volt, utána is olvastam, hogy mi kell nekik, sőt, anyagilag is el tudom látni őket(bár ebben amúgy támogatnanak, de ha már én akarom, akkor ragaszkodom hozzá, hogy lehetőleg én oldjam meg), még arra is felkészült vagyok, ha közbejönne valami hirtelen állatorvosi költség, lévén, hogy dolgozok középiskola mellett, félretett pénzem is van. Igazából nem is maradna anyura, mert mindig gondoskodtam minden állatunkról. És nem az szól ellene, hogy anya félne a rágcsálóktól. Plusz az sem gond, hogy neki is szagolnia kéne, mert úgy van, hogy a nagy házban két szoba van, és a szüleim külön alszanak mostanában, mert nagyon más a beosztásuk a munkában, zavarnák egymást az alvásban (amúgy jóba vannak, még mielőtt a falra festenénk az ördögöt), így abban maradunk, hogy az udvarunkon van egy kisház, szobával, pici fürdővel, pici konyhával, fűtött meg minden, hogy én kiköltözök oda(hogy ne egyikőjükkel aludjak egy szobában, meg ha már kiadni nem tudták, akkor legyen már értelme). Szóval én technikailag másik épületben is élek, szóval az esetleges zaj sem zavaró neki, mert nyilván nem hallatszik át a matatás amoda.

Szóval én így előálltam azzal, hogy én szeretnék kettő, maximum négy tengerimalacot, mert azért mégiscsak az ő házuk, csak meg illik kérdezni. Viszont anyu azt mondta, hogy maximum egy lehet, mert már van egy hörcsögöm, és bőven elég nekem két rágcsáló. Csak én így, hogy csak egy tengerimalac legyen, nem szeretnék, mert társas lény, szüksége van arra, hogy legyen valami fajtárs társaság, meg azért a hörivel nem lehet összeengedi alapból, mert nem ugyanaz a kettő, nyilván külön tartanám őket. Csak itt az a baj, hogy anyu valamiért nem akar kettőnél több rágcsálót, különösebben nem indokolta meg. Én viszont csak egy tengerimalacot nem szeretnék, mert állatkínzás úgymond egyedül tartani. Ha van, akkor minimum kettő... De a hörcsögöt csak azért nem fogom nyilván elajándékozni, meg ilyenek, hogy oké, legyen két rágcsáló, de akkor két tengerimalac... :D

Szerintetek hogy győzzem meg akkor anyut?

2022. jan. 29. 19:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Svájcban élek, itt nem tarthatsz csak egyet.
2022. jan. 30. 06:29
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

10-es, francot nem értesz? Törvény van rá, ennyi.

Sipákolhatsz, de ha itt élnél, vagy 2+, vagy egy sem.

2022. jan. 30. 06:30
 13/15 anonim ***** válasza:
15%
Nem sipákoltam, csak leírtam, hogy ez baromság. Még az állatorvos is mondta, hogy nem is találkozott ilyen koros tengerimalaccal. A kérdező meg nem Svájcban él, ezért a te válaszod, ebből a szempontból, irreleváns. Van, ahol például megeszik a tengerimalacot, mint itthon a csirkét, kb. ennyit ér a te hőbörgésed is.
2022. jan. 30. 07:13
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy elvegetált 10 évig magányosan.

A tengerimalacok társaságban érzik jól magukat. Ennyi.

2022. jan. 30. 09:55
 15/15 anonim ***** válasza:
33%
De mi köze van a hosszú életnek a depresszióhoz tengeri malacoknál? Szerinted öngyilkos lett volna, ha szomorú?
2022. jan. 30. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!