Nekem van igazam?

Figyelt kérdés
Tehát kezdjük ott ,hogy anya ha megyünk valahova és felkerül témába a család mindig az öccsét mondja meg az anyját engem soha nem emleget úgy ,mint a családja részét. Ilyenkor mindig összeszorul a szívem és arra gondolok ,hogy mint kéne tennem ,hogy a családja részénk érezzen engem is,de bármit is csinálok nem elég neki . Vagy mindig azt mondja ,hogy én vagyok a legfontosabb az ő életébe ,de amikor választania kellett aközött ,hogy inkább a barátnőit vagy engem visz haza , hát nem engem választott pedig tudta ,hogy zúzódva van a lábam és fáj rajta még állni is nemhogy haza jönni 40 km-t busszal utána meg 2 km-telt gyalogolni ,merthogy velük nem találkozik sokszor az évbe hát köszi nagyon jól esett . Persze az öccsét meg az anyját nem hagyta ott sose és nem is fogja míg világ a világ. Pedig most is csak egy hármasom lett (matek) a többi 4-es 5-ös és házimunkát is csinálok kérés nélkül és valahogy mégse tud szeretni. Nem fájna ez annyira ha legalább ne mondaná ,hogy a legfontosabb vagyok neki ha utána meg mindenkit előre helyez ha nekem ez rossz akkor is. Jogosan érzem azt ,hogy ellentmondásosan cselekszik? És hogy ilyen áron nem kell aki csak szóba szeret?
2022. jan. 28. 13:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jogos. Csodálatos szülő lehet akinek fontosabb a barátnői mint hogy a sántikáló gyerekét haza hozza. Kéne a francnak ilyen szülő aki amúgy is tesz rám magasról amint lehetne költöznék is elfele.
2022. jan. 28. 14:04
 2/9 A kérdező kommentje:
Ja és azt kihagytam ,hogy múltkor mentünk vásárolni mama volt ott az öccse meg anya a mi kocsinkal mentünk (ők nem tudták ,hogy én is menni fogok ) Anya erősködött ,hogy jöjjek én is mondom oké és amikor felvettük őket azt mondja az öccse ,hogy én minek jöttem ,merthogy a cuccok nem fognak elférni a kocsiba erre anyámnak nem az volt a válasza ,hogy miért is ne jöhetne , hanem azt mondta hogy én utánfutó vagyok és nem bírok róla leszakadni. Pedig nem is az én ötletem volt hogy velük menjek hanem anya erősködött és mégis így hivatkozik rólam. Egyszer felhoztam neki és elkezdett igérgetni ,hogy engem fog 1 helyre helyezni ahogy én őt elhittem neki utána megint mást választott helyettem
2022. jan. 28. 14:14
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Undorító mocsadék az ilyen szülő...minél hamarabb költözés és vissza se néznék rá meg sem érdemelné egy percemet se többet.
2022. jan. 28. 14:20
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van. Sosem voltál neki első és nem is leszel. Minél előbb hagyd ott és vissza se nézz.
2022. jan. 28. 14:29
 5/9 A kérdező kommentje:
Lehet ,hogy mindig inkább magának bizonygatotta ,hogy jó anya csak ott van neki a valódi énje amitől nem tud szabadulni az előítéletek ellenére se.
2022. jan. 28. 14:48
 6/9 A kérdező kommentje:
Már hazaért és nem viccelek azóta hányingerem van meg öklendezek
2022. jan. 28. 17:16
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Amint teheted költözz el.Ő hiába az anyukád,ha árt neked lelkileg. Ahogy már más válaszadók is írták neki nem Te vagy az első és ezen sajnos nem is fogsz tudni változtatni.
2022. jan. 28. 17:20
 8/9 anonim ***** válasza:
El kell költözni amikor lehet.
2022. jan. 28. 22:55
 9/9 Savlekotő ***** válasza:
100%
Menekülj onnan amint tudsz már most beteggé tesz..
2022. febr. 1. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!