Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért csinálják ezt a szüleim?...

Miért csinálják ezt a szüleim? Miért nem aludhatok a barátommál?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok ő az első barátom már nagyon szeretnék vele aludni. Néha megengedik hogy nappal itt legyen de csak 1-2 órát és közben figyelnek hogy mit csinálunk.

4 hónapja vagyunk együtt 😍

2022. jan. 20. 22:58
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
89%
Nekem erre a nagyim adott egy jó tippet. Mert neki kiöntöttem a lelkem és akkor ő sztorizott, hogy anyád tinédzserként, meg fiatal felnőttként így meg úgy... Ezzel a Jokerrel a kezemben menten legközelebb beszélgetni, hogy akkor hogy is volt amikor ő az én koromban volt? Mert hogy 18-19 évesen ő is fiúzott, sőt apukám előtt vőlegénye is volt. Onnantól változott meg a nézőpontja. A szülők gyakran meg akarnak óvni a csalódástól, nem szeretnék, hogy az ő hibáikat elkövesd, de én úgy gondolom mindenkinek el kell követnie a sajátjait is, hogy tanuljon belőle. Mondjuk a pasid koráról nem nyilatkoztál, de ha nagy a korkülönbség az kiüti a biztosítékot. Amúgy semmi nem tart vissza, hogy szobát béreljetek, a szexhez nem kell éjszaka legyen, jogilag felnőtt ember vagy, azt csinálsz amit akarsz, haza se vitethetnek.
2022. jan. 21. 10:29
 22/34 anonim ***** válasza:
86%
#6: és nem kezdtél el lázadni már 5-6 évvel ezelőtt...?? az lett volna a normális!
2022. jan. 21. 10:49
 23/34 anonim ***** válasza:
84%

Erre sok szülőnek az az aduásza, hogy "jó, de az teljesen más világ volt!"

#Kérdező

Nem sokat tudsz tenni. Dolgozz azon, hogy mielőbb el tudj költözni, utána azt csinálhatsz, amit akarsz.

Sajnos amíg ők tartanak el, addig azt tesznek amit akarnak.

2022. jan. 21. 11:30
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező,próbálj picit elhigülni tőlük,ne tudass velük mindent.Az ilyen szülők hazudni tanítanak,és elnyomnak a szeretetükkel,túlféltésükkel. Ülj le velük és mondd el mia baj,lássák,hogy érett felnőtt nő lett a pici lányukból.Ha nem javul a helyzet akkor valóban a költözés a megoldás.
2022. jan. 21. 20:22
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
Költözz el, minl hamarabb. Komolyan mondom.
2022. jan. 21. 22:08
 26/34 A kérdező kommentje:
Hát igen elszeretnék költözni de nincs rá pénzem még tanulok. Anyukám 20 évesen már szült 😀
2022. jan. 21. 22:24
 27/34 A kérdező kommentje:
Amúgy már 16 éves koromtól akartam dolgozni nyári szünetben de nem hagyták. Inkább ők adtak pénzt hogy vegyek ami kell.
2022. jan. 21. 22:28
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Egyedüli gyerek vagy??..
2022. jan. 22. 22:30
 29/34 A kérdező kommentje:
Igen
2022. jan. 22. 23:31
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

28: Minek a 3 kérdőjel?

27: Szerintem ne hallgass rájuk és csináld a lepattanást minél hamarabb ellenkező esetben 30 éves korodig is ott ragadhatsz. Ismerek valakit akivel pont ez történt. A szülők nem engedték hogy önállósodjon így nem is önállósodott soha

2022. jan. 22. 23:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!