Miért csinálják ezt a szüleim? Miért nem aludhatok a barátommál?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok ő az első barátom már nagyon szeretnék vele aludni. Néha megengedik hogy nappal itt legyen de csak 1-2 órát és közben figyelnek hogy mit csinálunk.
4 hónapja vagyunk együtt 😍
2022. jan. 20. 22:58
21/34 anonim válasza:
Nekem erre a nagyim adott egy jó tippet. Mert neki kiöntöttem a lelkem és akkor ő sztorizott, hogy anyád tinédzserként, meg fiatal felnőttként így meg úgy... Ezzel a Jokerrel a kezemben menten legközelebb beszélgetni, hogy akkor hogy is volt amikor ő az én koromban volt? Mert hogy 18-19 évesen ő is fiúzott, sőt apukám előtt vőlegénye is volt. Onnantól változott meg a nézőpontja. A szülők gyakran meg akarnak óvni a csalódástól, nem szeretnék, hogy az ő hibáikat elkövesd, de én úgy gondolom mindenkinek el kell követnie a sajátjait is, hogy tanuljon belőle. Mondjuk a pasid koráról nem nyilatkoztál, de ha nagy a korkülönbség az kiüti a biztosítékot. Amúgy semmi nem tart vissza, hogy szobát béreljetek, a szexhez nem kell éjszaka legyen, jogilag felnőtt ember vagy, azt csinálsz amit akarsz, haza se vitethetnek.
22/34 anonim válasza:
#6: és nem kezdtél el lázadni már 5-6 évvel ezelőtt...?? az lett volna a normális!
23/34 anonim válasza:
Erre sok szülőnek az az aduásza, hogy "jó, de az teljesen más világ volt!"
#Kérdező
Nem sokat tudsz tenni. Dolgozz azon, hogy mielőbb el tudj költözni, utána azt csinálhatsz, amit akarsz.
Sajnos amíg ők tartanak el, addig azt tesznek amit akarnak.
24/34 anonim válasza:
Kérdező,próbálj picit elhigülni tőlük,ne tudass velük mindent.Az ilyen szülők hazudni tanítanak,és elnyomnak a szeretetükkel,túlféltésükkel. Ülj le velük és mondd el mia baj,lássák,hogy érett felnőtt nő lett a pici lányukból.Ha nem javul a helyzet akkor valóban a költözés a megoldás.
25/34 anonim válasza:
Költözz el, minl hamarabb. Komolyan mondom.
26/34 A kérdező kommentje:
Hát igen elszeretnék költözni de nincs rá pénzem még tanulok. Anyukám 20 évesen már szült 😀
2022. jan. 21. 22:24
27/34 A kérdező kommentje:
Amúgy már 16 éves koromtól akartam dolgozni nyári szünetben de nem hagyták. Inkább ők adtak pénzt hogy vegyek ami kell.
2022. jan. 21. 22:28
29/34 A kérdező kommentje:
Igen
2022. jan. 22. 23:31
30/34 anonim válasza:
28: Minek a 3 kérdőjel?
27: Szerintem ne hallgass rájuk és csináld a lepattanást minél hamarabb ellenkező esetben 30 éves korodig is ott ragadhatsz. Ismerek valakit akivel pont ez történt. A szülők nem engedték hogy önállósodjon így nem is önállósodott soha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!