Anyukám elveszi az összes pénzem, ez normális?
Hát de épp elköltözni szeretne, s ezt nem hagyja az anyja. :D
22!
"Szeretnék összegyűjteni albérletre, különálló életet kezdeni. Anyukám ezt nem hagyja , mivel amint megérkezik a fizetésem azt ő elkéri"
Nehéz lesz, mert ezekszerint igen kevés q fizetése, hiszen különben nem kellene gyűjtögetni erre a lepesre
22# hogyhogy nem hagyja? Natasa Campust nem engedte ki a csávó a pincéből, ő szerencsétlen nem tudott elköltözni, a kérdező tudna.
Mert nem csak úgy lehet ám elköltözni, hogy 1 évre előre megbeszélt időpontban a vörös szőnyeg ki van gurítva a mama háza és az új kecó közé, ha mást nem legalább eltévedni ne tévedjen el a 22 éves felnőtt ember...
El lehet úgy is költözni, hogy a fizetését nem hagyja az anyjának kicsavarni a kezéből, összepakol pár cuccot és azt mondja, hogy: Na csá!
A nem hagyját arra reagáltam, hogy "Anyuka mwg simán kivághatja otthonról, lévén nem ingyen hotel".
Az anyja valamiért nagyon nem akarja, hogy elköltözzön otthonról, ezért veszi el a pénzét (próbálja ellehetetleníteni pénzügyileg), s reagál úgy a elköltözési témára, hogy még hülyeség.
Nem fogja kitenni.
Szerintem sem fogja kitenni!
A kérdező szerintem tuti alkupozícióban van - csak egy kis vér kéne a pucájába! Megmondani anyukának, hogy belead a rezsibe X ezer forintot, de azontúl egy petákot sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!