A középkorú anya és majdnem nagykorú kamasz fia néha a fürdőszobában beszélgetnek miközben az anya meztelenül fürdik a kádban. A kérdés: látsz ebben valami kivetnivalót?
Itt mindenki helyesli, de írd ki ugyanezt a kérdést "apával és a kamaszlányával".
Majd meglátod, hogy teljesen más válaszokat fogsz kapni.
12-esnek nagyon igaza van!
De lehet, hogy ki is fogja írni, mert szerintem ő erre rejszol!
Én is szoktam, de ő hív be. Semmi szexuális dolog nincs benne, ha úgy van elfordulok. Alapvetően se őt bámulom, meg kádban nem látszódik. Fordítva ez nem tud megtörténni, mert kulcsra zárom az ajtót. Régen nem volt ilyen, ez a furcsa szokás inkább családi helyzet és időhiány miatt alakulhatott ki. Nem, nem ugrik be anyám meztelen teste sose. Lehet valaki képes saját anyjára felizgulni, én nem...
Meglátásom szerint még ha furcsa is, baj inkább akkor van ha valamelyik félnél többről van szó. Na az már sokkal inkább problémásabb.
10-nek: Feltette a kérdést, nem ugatunk bele semmibe, véleményt kért.
Nálunk nem szokás, másnál meg természetes. Nagyban függ a téma attól, hogy ki hogyan szocializálódott. Én prűd családban nőttem fel. Nem láttam soha életemben se anyám nemi szervét, se mellét, apámnak az "izéjét". Így neveltek bennünket.
Két lányom van, mindkettő kb. 1-2 éves koráig fürdött az apjával habfürdővel. Kivettem őket a fürdőkádból mindig, mielőtt kiszállt volna az apjuk is.
De ehhez tartozik egy apró sztori is: Játszottak a kádban, a habokban, egyszer megmarkolta a kb. 2 éves lányom az apja fütykösét. Véletlen volt, még fel sem fogta.. Idejét láttuk, hogy nem kell már együtt fürdeni.
Nem tartom természetesnek, amiről írsz. Máshol is lehet beszélgetni.
Abban látok kivetnivalót, hogy naponta megjelennek ezek a provokatív kérdések.
Ez is volt már mindenféle variációban, sőt ugyanez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!