Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha fiam zsarol...

Mit tegyek ha fiam zsarol mert ő fizeti a ház rezsijét?

Figyelt kérdés
Azt mondja azt csinál amit akar mert velünk is úgy viselkedik ahogy akar. Neki több a jövedelme mi rokkant nyugdijasok vagyunk rászorulunk a segítségére de nem ilyen áron
2022. jan. 13. 14:36
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
10%
De leírta az okot, olvasd el a kérdést, ott van az ok, mivel fizeti a rezsit ezért neki joga van bunkózni a szüleivel. Erre volt a reakcióm nem látatlan információra.
2022. jan. 13. 15:21
 32/56 anonim ***** válasza:
92%

De nem mindegy milyen rokkant nyugdíjasok a szülei 28-as. Lényegében az anyagi és egészségi okokat nem írta le, de a probléma lényegét igen. De amúgy azért abban igaza van 30-asnak, hogy némi infó nem ártana. Hogy ne egy kérdéses kombinációs dolgot vezessünk itt le, ami egészen más, mint amit a néni akart tudatni.

29-es vagyok.

2022. jan. 13. 15:23
 33/56 anonim ***** válasza:
92%

Így sötétben tapogatózva is úgy látom, a további együttélés nem fenntartható. Mindegy is, kinek van igaza, mindenkinek a saját szempontjából - gondolom.

Így tényleg marad az eladás vagy az eltartási szerződés. Más megoldást nem látok.

2022. jan. 13. 15:24
 34/56 anonim ***** válasza:
100%

Az én anyám pl. egész gyerekkoromban érzelmi zsarolt, hogy öngyilkos lesz, ha valamit nem úgy csináltam, ahogy ő akarta. Emellett üvöltözött, degradált, fenyegetett. "Beadlak az intézetbe, azt bánom csak, hogy megszültelek, stb." Mindezt úgy, hogy soha nem buliztam, cigiztem, ittam, és jól tanultam.

Szóval, ha felnőttként én segítenék neki, mert nem jön ki a pénzéből, és még ő akarna nekem okoskodni, meg szabályozni, szemrebbenés nélkül "kussoltatnám". Nyilván nem agresszívan, de egyértelműen.

Bár valójában sose laknék vele, tehát úgy tűnik, itt a fiú is valamennyire rászorul a szülőkre. Illetve lehet, hogy anyuka tényleg tök jóakaratú, rendes asszony, és a fiú viselkedése elfogadhatatlan. Csak ez a kérdésből NEM derül ki.

2022. jan. 13. 15:25
 35/56 anonim ***** válasza:
34%
34-es ha konkretan ilyenek miatt zsarolná vagy a Lilluska miatt akkor nem így írt volna a néni mert azzal nem kapna választ a kérdésére és nem így válaszolt volna. Ez a kérdés nagyon úgy néz ki hogy az aminek látszik a fia így próbál zsarnokoskodni rajtuk. Ha nem az lenne akkor értelmetlen kérdes lenne mert nem derül ki hogy mire mondta azt hogy ugy viseljedik veluk ahogy akar. De a néni leírta hogy azért mert a fia fizeti a rezsit. Biztos én vagyok hülye szővegértésből.
2022. jan. 13. 15:42
 36/56 anonim ***** válasza:
77%
* szövegértésből
2022. jan. 13. 15:42
 37/56 anonim ***** válasza:
25%
33-as szerintem szimplan csak elszaladt a fiukkal a lo csak helyre kell tenni utana minden oké lesz ha szimplan csak tenyleg az aminek latszik a kérdés hogy zsarnokoskodni probal a rokkant szulein. Egyeb esetben a szuloknek is gondolkodni kellene ha Lilluskat akartak tiltani es erre volt a fiuk valasza de ezt egy neni egy ilyen oldalon siman kifejti lattam mar ilyen kerdeseket is teli van a csalad kategoria utalja anyos a menyet vagy utalja menny vagy vő az anyost kerdeseket de az az anyos kategoriaban levo kérdés lenne. Ez ugy tűnik nem errol szol.
2022. jan. 13. 15:50
 38/56 anonim ***** válasza:
100%
Érthető. De egy szülő akkor sem ragasztózhatja így maga mellé a gyerekét. Akkor is tudható volt, hogy kevesebb lesz idős korban a pénz mikor a ház épült. Ahhoz még csak rokkantnyugdíjasnak sem kell lenni. Nekem azért nincs repülőm, mert nem tudnám fenntartani (megvenni sem). De ha meg tudtam volna venni, idős koromban akkor is el kellene adnom. Nem várhatnám el a gyerekemtől, hogy de éééééén ragaszkodom hozzá. Aztán szidnám, hogy cirkuszol velem.
2022. jan. 13. 15:51
 39/56 anonim ***** válasza:
42%
38-as én jeleztem belátva hogy oké kevés az info igazatok van de azert azt te hol olvastad es a tobbiek is hogy odaragasztozta a szulo a fiat? Itt ezen az oldalon ez a sablon szoveg megy. Jol van sablonoztok de legalabb alakitsatok mar at mert nem az Indul a bakterházba vagyunk mert azt képzelitek a néniről és a családjarol hogy luzerek. Ne már. Manapsag mar olyan konyu hazat venni igaz hogy 5 ft-ert mar palotaja van hektaros terulettel vagy 1 forintert lakasa.
2022. jan. 13. 16:06
 40/56 anonim ***** válasza:
98%
Jaj, 39-es nem ám felzaklatlak! Az érthetőt nem külön neked címeztem, csak belegondoltam, hogy nekem is vannak szüleim, nekem is vannak gyerekeim. És igen, ez pont az a helyzet, mikor a gyerek oda van ragasztózva. Pedig én sem éltem volna le a szüleimmel az életemet és nem várnám el a gyerekeimtől sem, hogy velem éljék le az életüket egyikünk házáért sem. Mert szerinted ebből mi más kiút van? Ha élnek (és éljenek) a kérdezőék még 20-30-40 évig, hogy látod, mikortól fogják tudni fizetni a rezsit? Vagy a gyerek marad és fizet, vagy megy, de akkor megy a ház is. És igen, akár ettől is lehet már ideges.
2022. jan. 13. 16:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!