Inkább figyeljek rá vagy éljem az életem?
Figyelt kérdés
Anya inzulinos cukorbeteg, de viszont én élni szeretném az életem (külföldre menni). Inkább figyeljek rá és maradjak vele? Rossz ember lennék ezért?2022. jan. 12. 14:36
1/15 anonim válasza:
Senki nincs aki tudna rá figyelni? Akár ápoló, jó nyilván az fizetős, de napi pár alkalommal meg tudná nézni.
2/15 anonim válasza:
A cukorbeteg tudja magának adagolni az inzulint és mérni a cukorszintjét. Nem értem, hogy miért kéne rá figyelni?
3/15 anonim válasza:
Édesanyád be tudja adni magának? És figyel is arra, hogy beadja? Vagy miért gondolod, hogy ellenőrizni kell őt és felvigyázni?
4/15 anonim válasza:
Én is inzulinos cukorbeteg vagyok, nem kell rám figyelnie senkinek. Itthon elég jól kezelik. Évente többszöri vizsgálat stb. Nyugodtan utazzál el.
5/15 anonim válasza:
Apám is inzulinos beteg, teljes életet él felügyelet nélkül. 73 éves.
6/15 anonim válasza:
A cukorbetegség népbetegség, és igen jól kezelhető, ha megfelelően be van állítva a gyógyszerezés. Ilyen téren hasonló, mint az asztma. A cukorbeteg nem magatehetetlen, teljes életet tud élni, nem szorul senkire pusztán a cukorbetegsége okán, pláne nem felügyeletre. Csak szedje rendesen a gyógyszereit!
7/15 anonim válasza:
Mindenki a maga életéért felel. Ő is. Te is. Éldd az életed!
8/15 anonim válasza:
Anyukád figyeljen magára, te meg éld az életedet. Régen rossz lenne, ha valaki csupán a cukorbetegsége miatt nem tudná ellátni magát.
9/15 anonim válasza:
A nagypapám 94 éves koráig élt inzulinos cukorbetegként, a nagymamám halála után egyedül, önállóan és sehogy sem lehetett volna rávenni arra, hogy akár a gyerekeinél, akár otthonban éljen.
10/15 anonim válasza:
Ezt nem teljesen értem, a cukorbetegek nem önállótlan ret@rdáltak, miért ne költözhetnél el? Van cukorbeteg rokonom, teljesen normális életet élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!