Szerintetek is igaz hogy nem létezik család veszekedés nélkül?
Szerintem nem igaz. A saját példámból kiindulva. Az én családomban egy hangos szó sem volt soha.
Nem tudom hogy csinálták a szüleim, de mindig nagyon békés, szeretetteljes, harmonikus légkör volt otthon. Még vitatkozni sem szoktak soha, nemhogy veszekedni. A szüleim igazi lelki társak voltak, végül a halál választotta el őket.
Én pl nem tudom ugyanezt megtenni sajnos most már felnőttként, időnként összezörrenünk a párommal.
Attól még hogy két személy nem ért egyet valamiben miért természetes a veszekedés?
Kulturáltan is meglehet ezeket beszélni ordibálás nélkül. Bár az emberek nagy része türelmetlen és makacs/büszke és sokakban nincs alázat. Szerintem létezik, sőt tudom, mert látok/ismerek olyan családokat ahol sose veszekednek (pl. mi sem), viszont elég ritka.
Az amelyik családban nincs veszekedés fixen pszichopatákból ál.
Amelyikben van az még lehet normális is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!