Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Barátnő bemutatása mérgező...

Barátnő bemutatása mérgező szülőknek hogyan? 21/f

Figyelt kérdés

Mérgező családi környezetben élek, nárcisztikus anya, egyfolytában lekicsinylően beszél velem, ,,nem enged felnőni", magán szférat zavarja.

És barátnőm lett és előbb utóbb be kell mutatnom vagy elhozni hozzánk. De félek hogy lejáratnak a szüleim szándékosan, kínos helyzetbe hoznak. Mit tegyek?

2022. jan. 7. 14:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
91%
A férjem ezt úgy oldotta meg, hogy nem mutatott be. Már egyéves a gyerekünk, 8 éve együtt vagyunk, de nem ismerem az anyósomat. A férjem szerint ez így pont jól is van, en pedig hiszek neki.
2022. jan. 7. 14:50
 2/17 anonim ***** válasza:
88%
Várj. És minél előbb költözz el. Miért KELL bemutatnod a barátnődet?
2022. jan. 7. 14:52
 3/17 anonim ***** válasza:
92%
Nem kötelező bemutatani, a leírásod alapján meg jobb is.
2022. jan. 7. 14:55
 4/17 anonim ***** válasza:
88%

#1 Az fura lehetett így elsőre. De nagyon jó, hogy ezt tudtad te is így a helyén kezelni.

Kedves Kérdező. Hasonló korban voltam, mikor megismertem a mostani feleségemet. Amikor mentünk le vonattal, jeleztem, hogy szeretném ha tudná, az a célom, hogy engem szeressen és ítéljen meg engem a saját szavaim és cselekedeteim alapján, és ne a családom alapján. Nagyvonalakban jellemeztem, kihez milyen viszonyom fűződik lelkiekben (tárgyilagosan, nem ócsárolva) és íígy "készítettem fel a szituációt". Ebből tudja, hogy nem szándékod ezeket a viselkedési formákat majd magaddal vinni a házasságodba / kapcsolatodba.. 16 áve volt ez már :)

2022. jan. 7. 14:56
 5/17 anonim ***** válasza:
85%
Ne mutasd be. Anyam jo par ferfit elkergetett mar a viselkedesevel. Azota soha senkit nem mutattam be.
2022. jan. 7. 14:57
 6/17 anonim ***** válasza:
19%
"Mérgező családi környezetben élek, nárcisztikus anya" Igen. Ujabban csak ilyen (szo szerint!!!! ilyen jellemzéssel) szülök vannak itt a GYK-n. Azért jo lenne tudni, hogy a családod hogyan lát téged? Egyáltalán mennyi idös vagy? Ha 18 fölött akkor miért tartatod el magad velük? Ha meg nem tartanak el, miért nem önállosodsz, akkor nem lennének ilyen problémáid.
2022. jan. 7. 15:10
 7/17 anonim ***** válasza:
12%
Napi mérgező szülők mert kaptam 4 évesen egy seggrecsapást kérdés,költözz el válaszokkal....hálátlan nemzedék a miénk.
2022. jan. 7. 15:40
 8/17 anonim ***** válasza:
91%

6-os:

Azzal teljesen egyetértek, hogy nagyon könnyen repkednek a nárcisztikus szavak anyákra, apákra, volt pasira stb. Egy nárcisztikus diagnosztizálásához azért nem egyszerű, a kezelésük pedig szintén..én inkább elakadásoknak nevezném a problémát. A mérgező, nárcisztikus szavaktól konkrétan már hányok.

Viszont ez a 18 fölött miért nem tartatod el magadtól is hányok. Kezdjük ott, hogy f@szod közöd van hozzá?:D Van aki nem akar 10évesen 3 müszakban dolgozni valami fspermet helyen. Inkább türjön, tanuljon aztán majd elmegy amikor már nincs tovább.

2022. jan. 7. 15:40
 9/17 anonim ***** válasza:
13%
21 éves nem 10.Ennyi idősen már rég albérletben éltem.Pedig nekem jófej szüleim vannak.Jaa hogy az nehéz a fiatalúrnak??De gondolom a szülei is csak azért mérgezőek mert vannak elvárásai Petikével szemben.
2022. jan. 7. 15:44
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Értékelném, ha nem akarna bemutatni ilyen embereknek.
2022. jan. 7. 16:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!