Normálisnak mondható, ha az anyám végigsimít a derekamon és a fenekemen, miközben elmegy mögöttem?
Nalunk normalis. Az oleles a puszi a simitas. Nekem es a gyerekeknek is a erintes a szeretetnyelvunk. Vagyis random jon a lanyom es hozzam bujik. Vagy megolel megsimogat. A fiam kicsit visszafogottabb es jatsza a macsot, de ettol meg odahajtja a fejet ha megkocolom a hajat vagy megsimitom a hatat. Egeszen kicsi koruk ota megszokott ez.
En nem igy nottem fel, anyam rideg. Nem olelt soha. Vagyis iskolaskorulban leszokott rola. Ha talakozunk akkor sem ad puszit. Tartja a ket lepes tavolsagot. Gyerekeknt sokat szenvedtem miatta mert en meg igenyeltem. Neki a szivesseg a szeretet nyelve. Barmikor szamithatok ra. Nem veletlen lett baratom magyon koran mert imadtam h bujik a srac simogat puszil olel. Igaz akkor meg szex nem volt. 😅 14 evesen ez nem is erdekel minket.
Most is bujos olelgetos a ferjem, alap h mindig megolel akar jo akar rossz napja van. Sokszor van h csaladi oleles osszebujas van. Pl imadunk a kanapen osszebujni csaladostul.
De ha neked kellemetlen akkor beszeldeg vele.
01:29
Aha, más egy puszi, bújás, ölelés, egy haj- vagy fejsimogatás, mint a popsi simogatása.Főleg 30 éves nő esetében.Ha te nem látod a kűlönbséget veled is nagy gondok vannak!!!
Miután elolvastátok a sztorit itt is szavazzatok légyszi!
Köszi!
Kérdező, szerintem mondd meg anyádnak, hogy ez beteges, 30 vagy nem 3!!
Lemaradt a link.Előző vagyok. :D
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tarsasagi-elet__1151..
43.
Nalunk az sem okoz gondott. 🙂
De masnal igen.
Ha a gyerekem mondana h neki ez kellemetlen akkor termeszetesen tiszteletbe lenne tartva. De nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!